Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz Timyyy #35975 üzenetére
Milyen alaplap? Ha az, ami a profilodban van, akkor passz, de ha AMD Chippes, akkor azért, mert a régebbi típusu pendrive-okkal ezt csinálja. Nem segít rajta semmi, csak a csere. Mármint a pendrive cseréje, mert az alaplapot nem szabad ezért cserélni. Esetleg ellenőrizd, hogy NTFS rendszer van-e rajta. Egyébként mekkora a pendrive?
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Blaze71
őstag
válasz Timyyy #35985 üzenetére
Hmmm... Intel Chip esetén még nem találkoztam ilyennel. Eddig csak AMD Chip volt a ludas a dologban. A 8 GB-os pendrive-omat még a Pentium III-as gépek is írták/olvasták rendesen. Próbáltad azt fagyáskor, hogy kihúzod a pendrive-ot? Mert nekem akkor az AMD Chip esetében helyre áll a rendszer. Az NTFS gyorsabb is, ezért ajánlott. Ha másképpen nem tudod megformázni NTFS-re, akkor lépj be a lemezkezelőbe: jobb egérgomb a sajátgép ikonra és válaszd ki a kezelés menüt. Ha megvan, akkor lemezkezelés és ott látnod kell a pendrive-ot, mint meghajtót. Töröld a partíciót, majd hozd létre újra és formázd meg NTFS-re. Elvileg engednie kellene, ha nem, akkor vagy a pendrive hibás, vagy az alaplap. Ha nem sikerül így, akkor próbáld meg valakinél megcsinálni és ha ott sikerül, akkor valószínüleg alaplap.
-
iceQ!
addikt
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Timyyy #36662 üzenetére
Egyáltalán nem biztonságosak ezek a programok, sőt, olvass csak bele valamelyik HDD topicba, ott láthatod, hogy a hozzáértőbbek szerint is (pl. akik adatmentéssel foglalkoznak) ezekkel többnyire csak a gond van... Persze odafigyeléssel ezekkel a programokkal sem kell feltétlenül adatvesztést elszenvedned. Viszont számtalanszor derül ki, hogy a problémák hátterében ilyen programok állnak.
A programok használata előtt mindenképp készíts biztonsági mentést az összes fontos adatodról. Anélkül ne kísérletezz, mert aztán szidhatod magadat, a fórumot, a programot, stb...------------------
(#36673) RootRulez: épp ez a szó jutott eszembe, és nem volt kedvem szakszerűbben megfogalmazni a dolgot.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Blaze71
őstag
válasz Timyyy #36735 üzenetére
Ha XP telepítésekor partícionálod a winyódat, akkor általában marad egy 8 megás, fel nem használt terület. Ha a mostani xxx GB-os területedből szeretnél lecsípni bármilyen okból, akkor elsőre a mostani partíciódat kell csökkentened. Nem azt nézi a partícionáló szoftver, hogy a meglévő partíciódon mennyi üres hely van, hanem azt, hogy a partíción kívül mennyi a hely a lemezen. Esetedben 8 MB. Tehát csökkentsd a meglévő partíciódat addíg, amíg elegendő partícionálatlan területed nem lesz a lemezen és ekkor tudod létrehozni az új partíciót.
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Gigabyte alaplap topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic