Hirdetés
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz greatchaos #1020 üzenetére
Ha meg aktualis: xpp-nel (home-nal nem, vistanal nem tudom) be lehet allitani, hogy kik ferhetnek hozza egy adott mappahoz(vagy lehet vedeni a megosztas jelszoval, stb), sot, ha egy $jelet teszel a mappa neve moge, akkor nem is fogja latni az a gep, amelyiknek nincs joga elerni.(bar lehet, h ez csak a server2k3-nal mukodik).
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
-
tkazmer
addikt
válasz Dr. Romano #1343 üzenetére
a 128mb ram keves xp-hez, az bekavarhat, de az sem kizart, hogy egyszeruen ennyi a savszelessege, vagy leterhelt a szerver, amirol tolt
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
WMW-be, vagy aviba tudsz menteni movie makerből. ajánlom, hogy tedd fel az inter video windvd creatort, sokkal jobb program, és van 30 napos trialja, bár a vga-k többségéhez adnak teljeset. azzal el tudod készíteni még a dvd menüjét is
-
tkazmer
addikt
csak egy tipp: nekem epp pont ez a problemam van a notebookoon, bar nekem az msn mukodik. probald ki az xB browsert, (asszem ez a neve), telepites nelkul mukodo firefox alapu bongeszo. Nekem az mukodik. Ja, es egyes honlapoknal az is mukodik, ha a honlap ip cimet irom be, bar eleg erdekes kinezetet kapok, mert pl a css-t, js-t nem tolti be
a magam reszerol egyebkent a windows frissitesekre gondoltam, hogy esetleg azok tettek tonkre a browsereimet, mert azota nem jok, miota mostanaban letoltottem a legfrissebbeket.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
próbáld ki úgy, hogy először kilépsz minden programból, és utána állítod le. Ja, és nem fut véletlenül myip-s kliens a háttérben? Mert nekem ha fut, akkor mindig gondok vannak(voltak) a leállítással.
-
tkazmer
addikt
az ilyenekben nem igazán van bios, tudtommal az a pc-k alkotórésze. Firmware frissítéssel próbálkozhatsz, már ha van a gyártó honlapján valami.
Ha áramtalanítod, majd vissza, az sem segít?úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
A firmware-es hsz-t direkt külön írtam, jelezve, hogy nem neked ment.
Úgy sem megy, ha előtte minden programot külön leállítasz? Ja, és próbáld meg, hogy beállítod, hogy a bekapcsoló gomb megnyomására, vagy a képernyő lecsukására is kapcsoljon ki, hátha úgy megy.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
egy lcd tv-nél a full hd felbontás minden esetben 1920 x 1080 pixeles felbontást jelöl?
-
tkazmer
addikt
elvileg akár távoli asztallal is kéne tudnod kapcsolódni, ehhez sajátgép->rendszerinfó->távoli használat alatt engedélyezned kell a géped távoli elérést. mindenképpen kell egy olyan felhasználónak lennie a gépeden, amelyik rendelkezik jelszóval. a tűzfal(ak)on, ha van(nak), engedélyezni kell a távoli használatot, valamint ha routerrel megosztod a neted, akkor abban is be kell állítanod egy port forwardinget (nem tudom viszont, hogy melyik a távoli asztal portja), vagy dmz-be kell tenned a géped.
remélem nem hagytam ki semmitúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
esetleg még telnet, vagy csinálsz egy ftp vagy http szervert (iis-el is akár, az xp része), és úgy a fájljaidat elérheted könnyedén. ha csak fájlok kellenek, szerintem még a szerveresdi a legegyszerűbb
-
tkazmer
addikt
filemegosztás megy a két crossal összekötött gép között?
wlanos gondra: nekem van egy inte pro set wireless programom, abban csak létrehozok egy profilt, amely "eszköz-eszköz" kapcsolatra van állítva, majd a profil listában kiválasztom, és csatlakozok. eddig még mindig működött (ja, itt ugye nincs dhcp, ip-t neked kell beállítani mindkét gépen, lehetőség szerint ugyanabból a tartományból )
-
tkazmer
addikt
az előttem szóló válaszát annyiban egészíteném ki, hogy a windows beállításainál a ki kell terjesztened a windows asztalt a másodlagos képernyőre is, akkor fog látszódni valami.
-
tkazmer
addikt
a sima windowsos nem jó? ha nem kell sokmindent scannelni, akkor esetleg jó lehet. ezen kívül azt hiszem, az adobe acrobat is tud scannelni, és van próbaverziója tudtommal...
-
tkazmer
addikt
válasz Relevance007 #6900 üzenetére
rendszerhibával visszatérve nekem sem működik
-
tkazmer
addikt
válasz Rabbitf_24 #8452 üzenetére
sonic record now? az ibm és dell notikhoz olyat adnak, nekem eddig bevált..
-
tkazmer
addikt
-
tkazmer
addikt
válasz Borisz76 #11811 üzenetére
vezérlőpult->hangok és audióeszközök->hangok(fül)
a programeseményeken belül a windows intézőnél a navigálás kezdete hangot állítsd át 'nincs'-re.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
valaki esetleg tudja a megoldást?
[link]
sajnos már csak 55 perc van hátra[ Szerkesztve ]
-
tkazmer
addikt
válasz Sátán44 #14387 üzenetére
nem kevés lap az a baj
(#14386)
van firefox is és opera is
hogyan kell (nem egyesével szeretném, ahhoz túl sok lap, lehetőség szerint egyben az egészet)[ Szerkesztve ]
-
tkazmer
addikt
tiszteletem!
problémám adódott kedves kis laptopommal wlanos internetezés közben (winxpp-t használok). valami miatt sajnos igen gyakran megszakad a kapcsolat a router és a gép között, de nem a szó szoros értelmében (ip, stb megmarad, szoftverek nem jeleznek csatlakozási hibát), egyszerűen csak a ping sem jut el a routerhez. vezetéken minden rendben.
a gondot talán az internetes rádióhallgatás okozhatta, legalábbis azután figyeltem meg először - mostanra ez ugye már lehetetlenné vált, hiszen a kapcsolatom alkalmatlan ilyen tevékenységhez.
töröltem temporary internet files-t, dns cachet, próbáltam, hogy az intel program helyett a windowsos alkalmazás kezelje a wifit, nem segített, jelenleg drivert próbálok letölteni, de ugye nem túl egyszerű dolog...
valakinek van esetleg ötlete arra nézve, hogy mi lehet a gond?úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
köszi
a router asszem kti típusú, de azzal nem hiszem, hogy gond legyen, mert asztali géppel és másik laptoppal működik remekül. a noti az, igen.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz #TOTTI #22965 üzenetére
ez jó kérdés, de én el nem tudom képzelni, hogy ne kelljen rá fizetni. ha nem kellene, egészen bizonyosan mindenki kisteherautónak vizsgáztatná az autóját
mod: na jól megaszontam [link] úgy tűnik, tényleg nem nagyon kell; de biztosabb tanácsért kérdezd meg a totálvámot (én egyszer egy kérdésemre kb 2-3 nap alatt kaptam választ)úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
tudja esetleg valaki, hogy meg lehet e nézni, hogy egy ip címre milyen domainek mutatnak? vagy hogy egy névszerveren milyen domainek vannak bejegyezve? (nem csak egy bizonyosat, hanem az összeset szeretném )
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
- Eladó Synology RT6600ax Router WiFi6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest