Hirdetés
Aktív témák
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Azt vettem észre, hogy ha töltök le vmit a netről, majdnem kivétel nélkül CRC hibás, vagy hiba a tömörített fájlban, vagy egyéb hibaüzenettel szar.
Konkrétan RTW-hoz szedtem volna le patcheket, a magyar oldalról is, és külföldiekről is, több mirror-ról.
Gyanítom nem kizárólag szar peccsek vannak a neten, ezért valószínűsítem, hogy a hiba az én készülékemben van.
Mi tud ilyen hibát csinálni? Hardveres hiba ez? Baszakszik az alaplapi hálókarcsi? Vagy a proc? Vagy a memcsik? Csinálok majd memtestet, ha lesz rá lehetőségem
Vagy szoftveres? Vindóz? Opera? Vagy mi a szösz lehet? -
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Azt vettem észre, hogy ha töltök le vmit a netről, majdnem kivétel nélkül CRC hibás, vagy hiba a tömörített fájlban, vagy egyéb hibaüzenettel szar.
Konkrétan RTW-hoz szedtem volna le patcheket, a magyar oldalról is, és külföldiekről is, több mirror-ról.
Gyanítom nem kizárólag szar peccsek vannak a neten, ezért valószínűsítem, hogy a hiba az én készülékemben van.
Mi tud ilyen hibát csinálni? Hardveres hiba ez? Baszakszik az alaplapi hálókarcsi? Vagy a proc? Vagy a memcsik? Csinálok majd memtestet, ha lesz rá lehetőségem
Vagy szoftveres? Vindóz? Opera? Explorerrel se jó. Vagy mi a szösz lehet?Melyik célirányos topikba dobjam be még ezt a kérdést?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
A kérdésem: fixmbr, majd fixboot, vagy fordítva? Lényeges a sorrend? Melyik legyen elől?
-
[HUN]Tyson
senior tag
most 43.548 Ft.
Sztem most fogalmazzák a készlethiány mail-t. -
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Invitel ADSL van a cégnél, egy D-link Di-604 router osztja szét. Eddig DHCP osztotta az IP-ket, de macerák voltak, át kellett állni fix IP-re. Sajnos van még néhány win98 is a hálóban.
XP-nél ugyebár beállítom az IP-t, subnet maszkot, átjárót, meg a dns-t, és megy minden frankón.
A Win98-nál is beállítom ugyanezeket, viszont ott a dns-nél van olyan hogy Gazda, és Tartomány. Ezek kitöltése nélkül nem engedi a dns beállítását, így nincs net.Mit kell ide írni?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Volt itt a pH!-n régebben egy mellékállásos, munkamellett/helyett végezhetős, jövedelemkiegészítéses topik, de sehogy sem találom.
(használtam a keresőt, csak nyilván nem a helyes kulcsszavakkal)Pls help!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Helló!
A nem induló gépek topikjába már beírtam, de itt is feldobom, hátha jobban pörög, mert du.-ra kész kéne lennem:Az XP eljut a rohangáló csíkokig, aztán restart. Csökkentett módban listázza ki a betöltendő fájlokat, az egyiknél megáll, 3-5 mp múlva restart.
Megnéztem, megvan a fájl a system32/drivers-ben.Szerintem vmelyik rendszerfájllal lehet vmi.
Az sfc /scannow jó lenne, de ahhoz legalább a csökkentett módnak el kellene indulni. Létezik-e vmi hasonló megoldás, amivel a rendszer indulása nélkül ellenőrizhetőek a rendszerfájlok megléte és megfelelősége?A javító telepítés sem megy végig, felmásolja a fájlokat, restartol, ahogy kell, és utána az xp csíkok után ujraindul megint.
Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs