Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
dmenyusd
csendes tag
Sziasztok!
Az rdf formátumú fájlokat mivel lehet megnyitni?
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Tudom ez nem az a topic, de lehet itt is tud valaki válaszolni.
A kérdésem ez lenne. -
pc-user
senior tag
Szeretném megtudakolni, hogy mi lehet a gond:
- OpenOffice (v. 3.0) alatt, bemutatók lejátszásakor akadozik, szaggat a hang - Linux rendszeren.Előre is köszi!
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok.
Ma szerettem volna kicserélni a routerem és az ezzel kapcsolatos dolgokat beállítani, de nem jön be a 192.168.1.1 cím! Miért van ez? Mit tegyek?Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
-
gyáliSanyi
őstag
1.
Na itt nem tudom, hogy pontosan mit kellene beírnom (fent)?
-------------
2.
Igen, ide a betárcsázós rész jön mivel én monornetnél vagyok betárcsázó... ez jó.
------------
3.
Itt is egyértelmű, bár az MTU-hoz mit kéne vagy az maradhat úgy?
-----------
4.?
Na itt nem tudom, hogy ide mi kéne, erre válaszoljatok.Eneble igen / nem?
prim. DNS?
Sec. DNS? Ezt honnan kéne tudnom?Lényegébe ezt kéne beállítani, hogy menjen, de nem sikerül.
Live poor, die rich.
-
csimav
őstag
Hali! Magyar nyelvű menüs Albacomp BC 781 MP4 lejátszom elromlott és a szervizbe angol menüs szoft ot tettek rá... Nemlehet vhogy frissiteni és magyart tenni rá?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gyáliSanyi #25658 üzenetére
Ha üresen hagyod a DNS-t, akkor is mennie kell. Én nem írtam be semmit a routerbeállításoknál. Automatikusan kell a DNS-kiszolgálót megtalálnia.
Sk8erPeter
-
gyáliSanyi
őstag
válasz Sk8erPeter #25660 üzenetére
Hát nemtudom.
Amúgy, ha a régit rákapcsolom azzal meg gond nélkül csatlakozik (azzal írok most is.).Live poor, die rich.
-
misirulez
senior tag
Hello!
Egyből három kérdésem is lenne hozzátok!
1:
Időzített Windows XP kikapcsolás:
Álmosan elkezdek nézni egy filmet, akkor reggel ne arra ébredjek, hogy egész éjszaka ment a gép és ne essen le a fejem a helyéről amikor kiérkezik a villanyszámla.
Tehát, ha tudom, hogy álmos vagyok, de csak filmnézés közben tudok elaludni, akkor be tudjam állítani, hogy X idő múlva kapcsolódjon ki a gép.2:
Cool'n'Quet:
Azt hiszem ez minden amd prociban van legalább is az enyém biztos tudja (A64 X2 3600+), tehát ezt, hogyan tudom brutál módon belőni. Tehát tényleg a lehető legnagyobb mértékben vegye vissza a cpu frekijét és a feszültségét. Most néztem a Vezérlőpult/Programok telepítése és eltávolítása részt és ott nem találtam C'n'q nevű programot, ez talán a biosban fut, és nem windows-ban vagy nagyon hülyét kérdezek??3:
Hangos táp:
Van valami "csináld-magad" szerű részletes leírása valakinek arról, hogy a tápom ventijét, hogyan cseréljem le egy sokkal halkabbra?Üdv.:
Misi[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
válasz gyáliSanyi #25658 üzenetére
Itt biztos tudnak segíteni.
Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
válasz Sk8erPeter #25664 üzenetére
Szia!
3.000 Ft-ért vettem egy Chieftec Delta 300W-os tápot.
Ha 5db. ilyet hazavágok még akkor is jobban jövök ki, mintha több mint 20e. Ft-os "silent" tápot vennék. Úgyhogy attól nem félek, hogy elb..om, de nem is én csinálnám, hanem egy ismerősöm aki műszakit végzett.
(Gondoltam mielőtt felhozom neki a témát, azért én is utánaolvasok, ill. elküldöm neki az olvasmányt)Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
válasz Sk8erPeter #25664 üzenetére
Ja és köszi a progit jónak tűnik.
C'n'q-ról csak annyi lenne a kérdésem, hogy most fut-e, vagy sem azt honnan tudjam?Üdv.:
Misi -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz misirulez #25667 üzenetére
Hmm, hát így is lehet nézni a dolgokat...
A Seasonic S12-es szériája is a nagyon halk tápok közé tartozik, ahogy elnézem 15,5 ezerért is lehet már kapni.
Mondjuk egy VX450 már pont 20 rongy körül mozog, de 19-ért is lehet venni, az is nagyon halk.
Tehát én inkább meggondolnám...
De ahogy érzed.Arra mindenképp figyeljetek, hogy kellő légszállítású (CFM-ben mérik) legyen a venti, akkor még van is esély rá, hogy nem vágjátok tönkre. Remélhetőleg nem fogja magával rántani a többi alkatrészt... Mondjuk ilyeneket többnyire a fos Codegenek csinálnak.
Sk8erPeter
-
JanR
addikt
Kovetkezo lenne a problemam.
A gepem neha fogja magat es seszo-sebeszed nelkul feketekepernyo es megall, majd ra ujra is indul (1 mp sem telik el). Ezt valamikor surubben, valamikor ritkabban (3-4nap) csinalja. Valakinek valami otlete? (OS-t kilottem, proci, alaplap, ramok, vga OK). Tap marad tudom, de eddig nagyobb configgal sem volt baja. Most bedugtam a gepet egy masik konnekroba, lehet, hogy az elosztom szar.
Szoval valaki tud ra valamit mondani?Ja a tapkabel is ok.
-
Biaggio
őstag
Miért van az, hogy (nem minden) videómegosztó oldalon (pl. indavideo) betöltődik az első pár másodperc, aztán megáll? Se pause, se várakozás, se újratöltés nem segít...
-
-
Biaggio
őstag
válasz Sk8erPeter #25672 üzenetére
Köszi, de sajnos nem segít. Amúgy én is használom a CCleanert
-
Biaggio
őstag
válasz tomcsi23 #25674 üzenetére
Böngésző bezár / nyit már tesztelve volt... Alapvetően állandó, de én inkább úgy látom, random megy... minta, ami fagy - idelinkeltem, de szerintem nem ezzel van a gond.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz Biaggio #25675 üzenetére
Jaja, teljesen rendben megy a dolog. Az említett jelenség nálam is előfordul, de itt általában az idézi elő, hogy régóta megy a firefox, és mintha túl sok lenne már neki.
Nálam megoldás, hogy pl firefoxból (vagy nem tudom, mit használsz) "open link in IE"-ra kattintva a videó megnyílik IE-ben, így ha az alapverzióban meg is áll, ott tuti fut rendesen....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
veze
őstag
sziasztok
valaki tapasztalt már ilyet.? van egy régi kb 2 éves kártyaolvasom ami többek közt természetesen SD kártyát is olvas adapter segítségével pedig microSD-t is (1-2 GB-ost biztos mert azzal hasznalni szoktam.)
Vettem karacsonykor egy microSDHC 4 GB -kártyát, van 3 adapterem is de egyikkel se olvassa a kártyaolvaso ( külső USB-s,noname, nem tudom a kártyaolvasó tipusát) Lehetséges hogy a kártyaolvaso (ha 2 éves) egy bizonyos fizikai méretnél nagyobb kártyát (jelen esetben a 4GB-ot) nem kezeli ? vagy a microSDHC miatt nem? A kártya amugy tökéletesen müködik egy telefonban..csak nem tudom olvasni
vajon uj kártyaolvasót kell vennem emiatt? -
Biaggio
őstag
válasz Sk8erPeter #25677 üzenetére
Regtisztítás volt, most reggel, friss böngészővel is produkálja, IE és Firefox alatt is... Már arra is gondoltam, valami flashplayer hiba
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Hogyan lehet visszaállítani az automatikus lejátszást az XP-ben?
Arra gondolok, amikor bedugod a pendrive-ot v fényképezőt, beteszel egy lemezt és előjön egy felugró ablak, h mit szeretnél?Valaki mondja meg!
-
rii
nagyúr
bármiyen elvetemült ötletet, brainstorming-ot szivsen várok/várunk ....
havercsaj zsír új Core I7-ese rosszalkodik ...
reménykedem, hátha a ventillátor állt meg, vagy a VGA, vagy a HDD-k melegednek túl .... és viszek bele egy ventit ..
történt, hgy Photshop-ban dolgozni akart
és kb 10 perc PS ezés után nem votl hajlandó a PS működni, le akarta lőni CTRL-ALT-DEL, erre újraindult a gép, és valami BOOT DEVICE-t is kiiírt
ez volt pénteken
Tegnap újr bekapcs, de csak a üdvözlő képernyőig jut el.
utána asszem megint újraindul.
Szerintetek mi lehet a probléma?
A memória tesztelés miatt én már hajtottam 60 (!) órán át.
igaz, se a CPU-t, se a HDD-ket nem hajtottam meg, vagyis a HDD-ket igen, mert a Vista telepítésekor azért le kellett formattálni őket ... no meg felment rá a Vita, az ID - Illu, PS CS3 PS CS4 ... szóval a CPU nem lehet rossz, ha vagy 6 órás telepítést kibírt ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a gép nem indul el, ha a DVD író be van csatlakoztatva?
Konkrétan egy ASUS M3A lapról van szó, és egy LG H55L íróról.
Ha nincs bedugva a DVD író Ide kábele, akkor rendesen feláll a rendszer.
Üdv.
MOD. A gép eleve csak PIO módban volt hajlandó használni az írót. Kipróbáltam egy AsRock 4Core1333-Glan/M lapban is, abban rendesen elindúlt UDMA módban. Mikor visszalett rakva az ASUS lapba, akkor már nem volt hajlandó elindúlni...[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Garold
senior tag
válasz elfelejtette #25686 üzenetére
Esetleg IDE kábel csere? Vagy másik eszközt kipróbálni a kábellel?
Vagy mondjuk a másik alaplapi ide csatiban ha van ilyen rajta...Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Biaggio #25681 üzenetére
Hát sztem mindenképp tedd fel újra az Adobe Flash Player-t, Adobe Shockwave Player-t, Java-t (bár utóbbinak ehhez nem sok köze), stb.
Sk8erPeter
-
elfelejtette
veterán
válasz Garold #25687 üzenetére
Hy!
Sajna én is távsegítséggel próbálok segíteni havernak...
Szóval. Másik IDE port nincs, viszont másik kábel sem... De a kábelnek a közepére akasztva ugyanúgy sz@r az író, mintha a kábel végén lenne. Tehát lehet, hogy tényleg a kábel sz@r."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
rii
nagyúr
MotherBoard: ASUS P6T Deluxe
CPU:intel i7 920
MEM: memoria 1333Mhz 2gb kingmax (6X) (12 GB)
HDD:Samsung 500 GB (3 db)
CASE+Power:Chieftec BH02BBB400, 400W tap
Optical Drive: DVD LG 20x fekete 5e
VGA:Gigabyte NX85T512HP nVidia 8500GT 512MB PCI-Epiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Biaggio
őstag
válasz Sk8erPeter #25688 üzenetére
Feltéve. Ugyanaz. Lassan topikot nyitok magamnak
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok!
Akadt egy kis Winamp-os problémám, melyre nincs megoldásom. Én WA-ot használom filmnézésre is. Nemrég újratelepítettem a WIN-t és felkerült a WA legújabb verziója is. Eleinte semmi baj nem volt, de tagnap óta van egy kellemetlen bug. Amikor hozzáadom a listába a file-okat és elkezdi beolvasni az ID3-at meg a filmek hosszát, elkezd felkúszni a proc-terhelés és meg se áll 99%-ig. Ezt az értéket kb az 5. filmnél éri el. Kipróbáltam, hogy csak 2 filmet adok hozzá, ekkor meg is állt a CPU-terhelés 43%-on, de amikor elkezte az egyiket lejátszani ugyanúgy felkúszott 99%-ig. Nem is érdekelne, ha nem 1 képkocka/5másodper-es sebességgel vetítene.
Itt jegyezném meg, hogy még D930-assal se tudtam elérni, hogy a WA komolyan leterhelje a procit, Q6600-assal pedig ezt lehetetlennek tartottam...Próbáltam korábbi verziókat feltenni, de ott egfy másik fajta bug lépett fel. Az 5másodperces ugratás csak előre mőködik. Ha hátra, a film vége fele akarok léptetni 5s-ot, akkor visszaugrik oda, ahonnan léptetni akartam...
Ha vki tudja a megoldás, kérem segítsen!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Stirbi
addikt
üdv all SEGITSÉG
az aprobllémám,h beinstal
álom a COD 5 öt, elinditom bele lépek amikor elakarom kezdeni uygebára missiokat kikel választanom,h mien fokozaton akarok jáccani kiválasztom és nem megy tovváb valamit biztos bekell álitani,de nemtudom mit segitsetek légysziveselöre is köszi
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok. IQ teszt-et keresek 13 évesek számára. Tudnátok esetleg segíteni benne. A google most nem olyan jó barát.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #25693 üzenetére
Esetleg egy próbát megérne, ha downgrade-elnél mondjuk az 5.531-re, hogy annál is ugyanez a helyzet áll-e elő, és ha igen, akkor másra gyanakszunk, nem a legújabb verzióra: [link]
Érdekes, hogy pont egy reinstall után csinálja ezt... és eddig csak a Winamp legújabb verziójánál fordult elő hasonló? Mert akkor végül is valami bug simán bekerülhetett... Esetleg még olyan hibát is el tudok képzelni, hogy valamiért idiótán kezeli az erőforrásokat, és épp a Te konfigodnál jelentkezett...
Most ez csak tippelgetés. Próbáld ki a régebbi verziót először.Sk8erPeter
-
Mach5
aktív tag
Hellotok! Van egy olyan gondom hogy itt ahol irok meg amiket ovlasok prohardver.hu-n nagyon kicsik a betük és nem tudom megnagyobitani! Léccives irjatok választ hogy kell kinagyitani!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Alacsonyabbra veszed a felbontást...
Vagy Ctrl+egérgörgő fel.
Vagy Asztalra jobbklikk, Tulajdonságok, Megjelenés, Speciális gomb után lehet állítgatni betűméreteket...
stb.
(Operánál pl. Eszközök - Beállítások - Weblapoknál lehet betűméretet állítani...)[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs