Hirdetés
Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz ChuckyOsb #24170 üzenetére
Nekem a szomszédom öntötte le néhány hónapja pezsgővel az ACeR laptop-ot, nem tudott vele semmit csinálni pedig műszerész, megnézette másokkal is, újj billentyűzetet kellett neki venni!! Aztán mikor meglett az újj bill. megpróbált minden tisztítási módszert,már mindegy alapon, de nem lett jó!
-
Lenry
félisten
válasz ChuckyOsb #24193 üzenetére
két lehetőség: letöltesz a netről egyet és amikor telepítesz, akkor a saját eredeti telepítőkulcsoddal telepítesz, így nem warez (amikor veszel egy Windowst, akkor igazából csak a licencet veszed meg, a CD az másodlagos)
másik, hogy felhívod a Microsoft magyar ügyfélszolgálatát, elmondod nekik a problémát, és szerintem küldenek egy újatstirbi: nem gondoltam, hogy ilyen hülye neve van
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Csabee.
nagyúr
válasz ChuckyOsb #24436 üzenetére
úgy nem is szabad leadni cuccot , pláne nem ilyen nagy értéket hogy papír sincs róla! mi alapján tájékoztatnak akkor? meg mégis. simán behúzhatják a cuccost! hisz nincs róla papírod hogy te valamit leadtál oda, szóval jól tetted hogy elhoztad! Nemtudom menyit segítene egy nagyon kicsi kontaktspréé a kapcsolónál?! legroszabb esetben egy bilentyűzetet kell vennedd hozzá !
Üdv: Csabee.
-
GrandeP
addikt
Szét kell szedni megtakarítani és kontakt spéjzni...
Nem tudom mit akartak ők ott forrasztani, de ha csak pezsgőt öntöttél bele, akkor tuti hogy kamu...
Az egyik kuncsaftnak a notijába 2 korsó sör került az kicsit ragadósabb, billentyűzet vétel nélkül megúszta... (pedig ott csak enter meg az egér müködött)
Billentyűk akkor kell venni ha lekvár ömlött rá és meg is sütötted rajta....
Más:
De azt mondta, hogy másfél hétbe is bele kerülhet és inkább elhoztam a gépet a bizalmatlanságom miatt is, mert mikor átvette a gépet még egy papírt sem adott róla, hogy átvette szervizelni.
A forrasztó 1-2 perc alatt üzemmeleg, "kiforrasztás" (bár nem tudom mit és minek) szintén 1-2 perc még a bénáknak is... vissza már kicsit nehezebb eltarthat akár 5 percig is...
De még mindig nem értem mit akarnak forrasztani?! Meg mint leírtam pár perc, de legyen mondjuk 2 óra mert közben telefonál, vendégek jönnek ez-az amaz...
Szóva 1,5 hét alatt, lehet h pixelekre szedemszét...
Papír nélkül soha semmilyen körülmények között nem adunk át semmit se.... tessék már végre megtanulni!
ui: amúgy nem valami 10-20 éves sráchoz vitted be szervízbe?! Vigyázzni kell az ilyenekkel, mostanábab elárasztották a piacot a "hozzáértő diákmunkások" és hát, nem gyengén szétb.sznak mindent!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Zozzant
addikt
Billentyű nem egy ördöngősség, meg nem is drága egy új. Semmiképp nem 1.5 hét megszakérteni Szépen ki kell csavarni hátul a csavarokat és szépen le kell tisztítani a ragacsot a fóliáról. Hacsak nem füstölt el az a szinte semmi elektronika ami van benne, hogy mondjuk zárlatos lett, akkor könnyen megúszható. De semmiképp sem komplett gép kell hozzá (szervizben általában van pc amin kipróbálják ) és nem is 1.5 hét.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Bendegúz_50
tag
válasz ChuckyOsb #24442 üzenetére
Szia!
Próbáltak oltani amikor bevitted a vasat, nem kell ilyennel szervizbe hurcolászni.
Alkoholos "gumilap mosás" + meg kell tisztítani az érintkező felületeket, persze kivett aksi mellett és várni vele egy negyed órát, hogy tuti száraz legyen.
Forrasztás...mi a fenét kell ilyen esetben forrasztani...jáájjj........
Autónavigációs szoftverek nálam, további info PM
-
sNORh
addikt
válasz ChuckyOsb #24657 üzenetére
Olcsó "tesco"-s ha tudodsz venni nagy kék 5literes párszáz ft, szélvédőmosóval.. minnél nagyobb alkoholtartalommal..
nyugodtan, szinte fürdesd meg benne pár perc alatt kiszórad/párolog belőle[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz ChuckyOsb #25419 üzenetére
Ismét csak Google bácsi adta meg a választ: [link]
2. találat: Winportal.net: A hibernálás opció megjelenítése a kikapcsolás menüben (moonman cikke)
Remélem, ez megoldja.
-------------
(#25422) ádyz: van egy ilyen hülye tulajdonságom, hogy néha akár egy A/4-es lapról kiszúrok egy helyesírási hibát csak ránézéssel... Nem tom miért, de allergiás vagyok a helyesírási hibákra
Most nem azt mondom, hogy soha életemben nem követtem el helyesírási hibát, dehát valahogyan mégis mindig dobogós voltam helyesírási versenyeken még kiskoromban...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
zsolesz010
senior tag
válasz ChuckyOsb #25439 üzenetére
Jobb klikk a linkre - Cél mentése másként (vagy ami a böngésződben ennek megfelel).
Vagy bemásolod a kapott szöveget egy txt-be, átnevezed .reg-re a kiterjesztést, és futtatod.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz ChuckyOsb #25450 üzenetére
És végül mi oldotta meg? Az újraindítás?
Ezek szerint rossz helyen kotorásztál az előbb a regeditben, mert a regfájl ugyanazt csinálja, mint amiről én is beszéltem neked az előbb.
Örülök, hogy megoldódott.#25449 zsolesz010: többek közt neked is szólt ez: [link]
(#25451) guiness:
a 35-39 fokkal nincs baj, teljesen normális. 45 fok körül már lehet aggódni.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
ANT
addikt
válasz ChuckyOsb #26108 üzenetére
Nem AVG vírusirtót használsz?
Tegnap este nekem is volt néhányszor ilyen üzenetem, de csak addig, amíg az AVG frissítések telepítése után restartot nem nyomtam. Bár nem tudom, volt-e összefüggés a kettő között.
Mivel az AVG-ben van Link scanner fícsör is, talán ez kavarhatott be nálam.Szerk: mos' má' látom, nem AVG-t használsz.
[ Szerkesztve ]
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
fastleslie
senior tag
-
hugobossi
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
- Eladó Synology RT6600ax Router WiFi6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs