Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
hugobossi
csendes tag
Üdv!
Párom notija egy Toshiba L30-es, 2x1gb rammal, vista basic home-mal.
Minden megy tökéletesen, megbízható a gép és stabil is KIVÉVE mikor filmet néz. Olyankor bizony elő-elő fordul egy kékhalál-újraindulás kombó. Szerintetek mi lehet a probléma? Ramok kizárva, mert ezt a tünetet bővítés előtt és után is produkálja (mindkét modul cserélve lett).Egy számítógép néhány másodperc alatt képes akkora hibát csinálni, melyet csak egy csomó ember több hónapos munkájával javíthatunk ki.
-
Bogyó03
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az mitől van, hogy játékba belépve de internet alatt is egyszer csak elkezd csíkosodni,szétesni a kép. Videókártya csere volt de a probléma ugyan az.
A gép nem az enyém ezért nem tudom a pontos adatait de táphibára gondolok.
Kérem segítsetek! -
constructor
csendes tag
Hello! Most vettem egy gépet a napokban. Asus P5QPRO, E8400, Geil 4 Gb 1066Mhz
Gondoltam megnézem CPU-z vel h mizu és hát elég érdekes képet képet kaptam a proci szorzója végig csak 6* és hiába állítom biosban Ai Suiteban 9 szeresre nem változtik, memóriáról emg fogalmam sincs miért ezt irja ki ha vki tudna segiteni nagyin megköszönném
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090118/cpuvsmem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090118/cpuvsmem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url] -
JanR
addikt
válasz constructor #25753 üzenetére
Latom a CPU-t mar alitgattad. Pedig teljesen jo.
Azert ir 6x-os szorzot, mivel nincs igenybe veve es ilyenkor visszavesz a teljesitmenybol.
Egy E8400 es egy P5Q eseteben 9rol, 6ra veszi vissza a szorzot, ezesetben 3000mhz-rol, 2000mhz-re. Ezt ki tudod kapcsolni a bios-ban (C1E).
A ramokat allitsad manualisan 1066Mhz-re es akkor menni fog (igaz a CPU-Z akkor is 533Mhz-et fog irni, de akkor jo). -
total90
veterán
Hello!
Van 2 problémám:
1-feltelepítettem a Win Vista Ultimate Sp1-et (eredeti) és amikor újraindítom vagy ki akarom kapcsolni a kijelentkező képernyő után kékhalál üzenetet kapok.Valami memória hibára utal...Amikor bekapcsolom,akkor meg valami dll fájlal bajlódik.Ha nyomok neki egy entert akkor meg kiírja,hogy rosszul lett kikapcsolva a gép és kapcsolaja be amilyenben akarom (Safe Mode,Normal,Las good configuration...).
Kiválasztom a Normalt és bekapcsol,minden műxik.De amikor ki/bekapcsolom a hiba újbol jön....
Ha felteleítem vissza az XP-t (az volt eddig),akkor minden OK...de nekem kellene a Vista.2-Nem akarja sehogy sem elfogadni a VPN netes beállításaim.Beírom a proxy servert,porot,IP-t,felhasználónevet és jelszót de semmi.Nem csatlakozik.
Valakinek 5lete ezekre ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
spammer
veterán
Hello!
Van egy X-230-as hangcuccom [link], de valószínűleg megtört a kábel (3,5-es jack csatija van amúgy), mert az egyik hangfal nem szól.. Eddig ha kicsit igazgattam a kábelt akkor visszajött a hang, de most asszem véglelg meghalt. Sőt, már a másik hangfal is kezd elnémulni. Szerintetek lehet valahogy cserélni a kábeljét házilag? (A hangfalakból hátul nem húzható ki a kábel, be van vezetve gyárilag)
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
jani00
tag
Srácok
Nekem olyan bajom van ,hogy vettem egy uj gépet és az alaplapnál van a 24 pines csati az jó meg is van meg van egy 8pines ami 12V ,de most jön a bibi nekem a tápon nincsen 8pines 12V csak 4 pines és halvány gőzöm sincs ,hogy hogyan rakjam be, úgy hogy ne okozzak vele kárt. Ráadásul a számozás is úgy van ,hogy 1. sor 5678 2. sor 1234 és érdekes ,hogy csak a jobb::::<= oldalra megy be a kábel szám szerint :78-34 Vagyis az 12-56 kimarad kérdésem ti mit javasoltok? inkább egy szakival próbáljak kommunikálni vagy mehet be így és max nem lesz földelés
[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
spammer
veterán
Köszi, de ezzel csak 2 gondom van
1. Nem tudom, hogy pontosan hol a szakadás, bár ez még megkereshető, elvileg a végén a csatinál lehet
2. Nincs forrasztó cuccom, nem tudok forrasztani
Szigetelő borítást levágva a kábelekről, azokat kézzel összedrótozva vajon mennék vele valamire, vagy reménytelen? Nem tudom milyen/mennyi kábel van a belsejében, ezért kérdem, mert 1 hangfal szól, csak hát nem azért vettem anno 2.1-es cuccot
Végleg elcseszni meg nem akarom„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
sklopp
őstag
Üdv mindenkinek!
Logitech MX1000 egér + Cordless Desktop Optical billentyűzetet használok. A drivereket rendszeresen frissítettem, a legfrissebb iTouch 2.22 (keyboard) driver telepítése után eltűntek a szokásos funkciók, csak alap üzemmódok működnek + néhány extra. A driver többé nem eltávolítható, nem felülírható, a hibaüzenet nagyjából annyi, hogy nem kompatibilis a rendszerrel (Win XP SP2). A sima törlés nem segít, fél napi kinlódás után már nincs ötletem. Van valakinek tippje, mi a teendő? Előre is kösz a válaszokat. A Win újra telepítése nem igazán akaródzik, rengeteg programom van a gépen, hetekig tartó meló lenne. -
Bogyó03
csendes tag
Nem tudja valaki erre a választ?
[ Szerkesztve ]
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan email klienst ami kezeli a hotmailes leveleket is?
-
mezis
félisten
válasz spammer #25763 üzenetére
Ha a csatlakozó dugó közelében van a szakadás, akkor van rá esélyed, hogy még a forrasztáshoz sincs elegendő vezeték.
Azonkívül úgy tűnik számomra, hogy itt van a legnagyobb igénybevételnek kitéve a vezeték.
A javított vezeték sem bírná sokáig. Vagy az egész vezetéket kell cseréltetned, vagy csak a csatlakozót. És gondolkodj azon, hogyan tudnád "tehermentesíteni" a vezetékedet. Mert megint el fog törni/szakadni. Tudod: okos enged !1. Nem tudom, hogy pontosan hol a szakadás, bár ez még megkereshető, elvileg a végén a csatinál lehet
mezis
-
ádyz
addikt
válasz Sk8erPeter #25770 üzenetére
A régi 6600GT-m is csinálta egy Codegen táppal. FSP táp vásárlása után nem csíkozódott.
-
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #25732 üzenetére
Hy!
Erre tudna valaki valami értelmeset?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Hy!
A gép egésze frankón működik. X2 5600+ (2.9GHz 65W), Giga HD4850, 250GB Hitachi Sata2, 2x1GB CSX 1066. Minden játék fullon megy akadás mentesen, csak az a fránya író @rva lassú. 1 óra alatt másol be a gépbe 1 DVD lemeznyi adatot."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
spammer
veterán
Hát, nem tudom milyen szar minőségú vezetékkel szerel a Logitech, de ez semmiféle extra igénybevételnek nem lett kitéve, "feküdt" az asztalon, max addig volt mozgatva, amíg a jack része másik aljaztba lett dugva (xbox 360hoz és laptophoz is használtam), de akkor is a végén a jack csatinál lett megfogva, soha nem rángattam a kábelt, szóval röhej, hogy mitől szakadt meg.
Mindegy, ha végleg beszarik, akkor marad a kábelcsere/drótozás valahogy.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz Sk8erPeter #25777 üzenetére
Sajnos egyik sem megy azért kerestem másikat.
-
ádyz
addikt
válasz elfelejtette #25781 üzenetére
Hmm, érdekes. Nem lehet, hogy pont az adott lemez szar? Vagy minden lemezzel ezt csinálja?
-
tucsike86
tag
válasz elfelejtette #25781 üzenetére
Itt: [link] amúgy kérdezted már?
szerk: sorry, látom igen..
... az alaplap egyébként felismeri, hogy a meghajtó képes UltraDMA módra? Chipset drivert frissítettél? Biosban a beállításokat átböngészted?
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz spammer #25782 üzenetére
Garancia már nem érvényes rá?
(#25783) ChuckyOsb: akkor valamit elcsesztél a beállításnál.
(#25781) elfelejtette: lehet, hogy valamiről lemaradtam, de miért is ragaszkodsz ahhoz az íróhoz?
Szerk.: ja, közben visszaolvastam, ezek szerint más gépben megy.
A helyedben írnék egy privit PPeter-nek, hátha válaszol, ő elég nagy guru a témában.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
elfelejtette
veterán
Minden lemeznél ez van. Egyszerűen nem hajlandó UDMA módba kapcsolni, csak PIO módban működik...
MOD. Nem ragaszkodok, csak már meg lett véve, és szeretném használni...
Az alaplap egyébként rendesen felismeri, de következőnek megpróbálok majd egy bios frissítéssel.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
ádyz
addikt
válasz elfelejtette #25788 üzenetére
Pont ezt akartam javasolni, hogy egy BIOS update. Esetleg nincs valami elállítva a BIOS-ban?
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
elfelejtette
veterán
válasz Sk8erPeter #25790 üzenetére
A bios frissítéssel mindenképpen megpróbálkozok még előtte, hogy kiderüljön, megoldódik-e úgy a gond. Ha nem megy, küldöm neki a privit...
Köszi mindenkinek a segítséget!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
ádyz
addikt
válasz elfelejtette #25791 üzenetére
Esetleg, update előtt egy CMOS Reset? Hátha megoldja.
-
sklopp
őstag
válasz Sk8erPeter #25772 üzenetére
Megpróbálom a regedit tippet. Az eredményről beszámolok. Kösz a tippet.
-
total90
veterán
válasz Sk8erPeter #25759 üzenetére
Én is arra gondoltam,hogy ha már azt írja de vissza raktam az XP-t és minden működött...végül megoldottam.A gépre amire feltettem integrált a grafikus kártya és nem volt neki elég a kiszabott memória,azzal bajolt...
-
sklopp
őstag
válasz sklopp #25793 üzenetére
Sajnos regedit és ccleaner nem jött be, elvileg iTouch eltávolítva, de a könyvtár maradt, és rebootnál újra betöltődik. Sima törlésnél már nem töltődik be. Ha újra telepíteném, hibaüzenet, nem kombatibilis rendszer. Kezdek agyvérzést kapni. Ilyet még nem szívtam semmi mással. Nem tudom, hol van még valami maradék ebből a tetű iTouch driverből.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz sklopp #25795 üzenetére
Csökkentett módban is próbáltál már irtani az iTunes szutykai közül?
Start - Futtatás - msconfig - Automatikus indítás fülnél nincs kipipálva valami az iTunes fájljai közül?Azt kéne kideríteni, mi telepíti újra mindig a drivert. Valahogy úgy kéne kiirtani, hogy ne emlékezzen rá. Talán valami registry-figyelő progival kéne lesni a változásokat.
Meg folyamatfigyelőkkel (Process Explorer stb.)...Sk8erPeter
-
total90
veterán
Hello!
XP SP3 alatt hol tudom engedélyezni az IP fejléc tömörítést ?
-
Szmuki
tag
Hi!
Valaki tudna adni linkelni egy ingyenesen letölthető olyan konvertert ami mp4-ből avi-t vagy mpg-et csinál?
HELP ME! e''Semmi indoka annak, hogy bárki is számítógepet akarjon otthonra.'' Ken Olson, a Digital Equipment Corporation elnöke es alapítója (1977)
-
ádyz
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest