Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Ha itt MOn veszünk egy navigációt, de tovább szeretnénk adni egy német barátunknak, de nincs rajta német nyelv akkor mit lehet tenni?
Át lehet valahogy programozni hogy német menü és szöveg legyen rajta?
Vagy tudtok olyan típust mondani amiben van német nyelv?
A Mio C720ban nincs az 100%. -
colos@@
csendes tag
Hali. Egy érdekes kérdés
2x1024Mb -1066Mhz vagy 2x2048Mb - 800Mhz Memória Sokat számít az a 266Mhz ? Vagy inkább válasszam a 800Mhz-es 4 gigát?! Mondtam hogy érdekes[ Szerkesztve ]
-
colos@@
csendes tag
Köszi Csorba
[ Szerkesztve ]
-
Kötelező
senior tag
sziasztok
megtudnátok mondani kb. mennyit érhet egy használt Athlon 64 X2 3800+ S939?:(
-
norbi1992
tag
Tehát a probléma:
nem tudok letölteni semmit , a torrent programok segítségével, kiírja , hogy elérhező peer-ek:779 és még sem csatlakozok egyikel sem (connected pear:0)próbáltam ma flashgettel , bittorrentel, de semelyik se jó, valamit gondoom tűzfalon kéne operálni , de lustaságomból kifolyólag először beteszem ide a kérdést , mint hogy szenvedjek vele , ha már van ez a nagyszerű fórum
-
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol emberi aggyal fogható fogalmazásban példák ezrével le vannak írva matematikai műveletek? Deriválás, határéték, számtani, mértani sorozatok. Határtértéknél és deriválásnál elvéreztem. Úgy érzem az alapjaim is hiányosak.
Nem vagyok matekzseni, de sázjbarágós módszerrel megértem a dolgokat. Szeretem a triviális megoldásmódokat használni.[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz mazda626 #11510 üzenetére
Deriváláshoz megvannak a szabályok. Azon túl nagyon sokat magyarzni rajta nem lehet.
Gyakorolni kell. Ahogy analizis tanár mondta: "deriválni egy lovat is meg lehet tanítani"
Persze meg is kell érteni, de egyébként határérték is részben gyakorlás kérdése szvsz.- http://pazsitz.hu -
-
Picco
addikt
válasz Winner_hun #11511 üzenetére
ezeket a sajat smiley-kat direkte feltoltod sajat tarhelyre es mindig kikeresed vagy hogy hasznalod?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mazda626
addikt
Az ellenségem is!
PazsitZ: Ez a baj, hogy nem is értem, fakon vesszük, én középszintre jelentkeztem, de emelten megy, a többiek kenik végjék én meg egyedüli közepes csak köpök-nyelek. Holnap áttúrom a netet. Ha vélelenül elszállna a net, miattam fog.
Jó éjt mindenkinek!
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Valaki tudna nekem segíteni? bármilyen unix alapú rendszer alól kellene csinálni egy tömörített(zip) file-t. pár KB-os csak, de windows alól nem tudom megcsinálni, és sehol a közelbe egy linux vagy akármi...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz feccooo #11485 üzenetére
Nem átlagos hiba az, hogy a hálózati csatolós megoldás miatt forduljanak elő olyan problémák, mint amiket leírtál. ("Ha a hálózati csatlakozón keresztül kapcsolom a géphez, egyrészt sokszor megszűnik a kapcsolat és újra be kell állítani - kapcsolatok, jelszó, felhaszn.név, stb. -, illetve belassul a sebesség.") A internetet élvezők igen nagy része (többek közt én is) használja a modemjét ezzel a megoldással, nem pedig az USB-ssel, és érdekes módon náluk nem jelentkezik hasonló probléma. A gond akkor NÁLAD van. Nem jelenthetsz ki ilyen butaságokat általános igazságként. Magadnál keresd a hibát, ne általánosíts.
"meg lehet nézni a hiba okát" - Igen, meg lehet nézni, de még mindig nem mellékeltél Eseménynaplós bejegyzést, hibaazonosító számot.
Elég szar úgy megpróbálni segíteni, hogy vakon kotorászunk a sötétben megoldást keresve, mivel nem adsz normális tájékoztatást...Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Carryboy #11482 üzenetére
Tessék: Először is ugye Google (vagy )... Aztán [link], [link];
[link]
[link], stb.
"CLRCMOS1 allows you to clear the data in CMOS. The data in CMOS includes system setup information such as system password, date, time, and system setup parameters. To clear and reset the system parameters to default setup, please turn off the computer and unplug the power cord from the power supply. After waiting for 15 seconds, use a jumper cap to short pin2 and pin3 on CLRCMOS1 for 5 seconds. However, please do not clear the CMOS right after you update the BIOS. If you need to clear the CMOS when you just finish updating the BIOS, you must boot up the system first, and then shut it down before you do the clear-CMOS action." (Innen alul.)
Kb. 5 percbe került volna neked is megtalálni.Sk8erPeter
-
beltram
tag
Szerintetek normális, ha 19 fokot ír ki az everest a hdd-m hőmérsékletéhez?
pace be with you
-
tupacamaru
veterán
válasz beltram #11527 üzenetére
Szerintem ez teljesen fals érték, de ha van lehetőséged kézzel megnézni akkor te is rájösz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
jpisti
senior tag
válasz Blood Mage #11500 üzenetére
Igen az összes Ati cuccot! Sőtt még egy "DAO" nevű cuccost is (ahogyan a belinkelt oldalon olvasható: klikkelj a lap alján a "Radeon"-ra és utánna a "Removing Old ATi Software" részben láthatod.
A dispaly driver az szerintem érthető.... Az ATi control panel az egy segédprogi amivel beállíthatod a VGA-dat, ezt helyettesíti az Ati Tray Tools.
Olyan, hogy "Crystal Csomag" az ismeretlen nekem... én Catalyst csomagot írtam és mint az a olvasható a letöltő oldalon, a Package Includes (Csomag Tartalma) részben ez nem csak a display drivert tatralmazza, hanem a Cataliyst Control Centert (emlegetik még CCC néven is) és WDM driver-eket is (ez utóbbit most nem magyarázom el, hogy mire jók mert nekem sem tiszta egészen)
Egyébként sikerült a dolog? Működik a játék?
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
jpisti
senior tag
válasz beltram #11527 üzenetére
Egyetértek a Hangya Cápával... (bocs, de nem tudtam kihagyni)
Ezeket a S.M.A.R.T. értékeket nem lehet mindíg hitelesnek felfogni. De javaslom HDD-s tesztek például: olvasgatását, végülis ez az oldal nem csak a fórumról szól.
-
jpisti
senior tag
Nagyuram, legnagyobb tisztelettel megjegyezném, hogy ez egy "Azonnali kérdések..."-című topic. Mindenütt máshol ildomos guglizni a láma kérdéseknél de itt egyszerűen nem illik az alap koncepcióba (szerintem). Nem kötelező itt segítséget kérni és adni sem. Egy ilyen smile beszúrása tök fölösleges ha nincs mellete egy link valami találati oldalra. Esetleg több link.
-
Benga84
csendes tag
Sziasztok!
Epson-FX1050 nyomtatóhoz vettem a gépbe egy NM9805CV (NetMos) pci multi i/o kontroll kártyát. A problémám az, hogy minden újraindításnál újra kell telepítenem a nyomtatót, mert "Nincs összeköttettés" . Telepítés után viszont működik. Mi lehet a probléma?
Előre is köszi!!! -
jpisti
senior tag
-
-
Picco
addikt
válasz Benga84 #11538 üzenetére
sajnalom akkor en nem tudok segiteni.
annyit tudok tanacsolni h gyartol oldalarol toltsd le a legujabb drivereket a nyomtatohoz es az i/o kartyahoz is. ruhellem a nyomtatokat, mindig csak a baj van veluk
biztos lesz itt valaki aki okosabb nalam es segit, sok sikert hozza**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
True
aktív tag
Valaki meglinkelné nekem, hová is irhatok ha valakit a jó üzlet miatt pirosőttyre akarok felterjeszteni...? THX!
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Mi a különbség az elsődleges illetve másodlagos DNS szerver között?
Illetve mire jó? Érdemes másodlagosat internetcím "bérlésnél"?
Előre is köszönöm!
üdv.: ocsi
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A linkelt alaplapra ez a régi cucc nem rakható fel. Soros PCI kártya csak a megoldás." A Gigabyte honlapján is látható, hogy az alaplapon szerepel "1 x parallel port header" és "1 x serial port header". Tehát erre az alaplapra is lehet csatlakoztatni soros és párhuzamos kivezetéseket.
Ráadásul mint az alábbi képen látható, a szóban forgó 9 tűs átalakító is csatlakoztatható az alaplapra! Tehát nem igaz, hogy csak régebbi lapokra lehet ráhelyezni.
(Itt is látható.)A Gigabyte honlapján látható az is, hogy lehet kapni ehhez a laphoz (COM) soros és párhuzamos (LPT1) kivezetéseket is, a kérdés már csak az, hogy hol lehet kapni?
Valaki tudna erről bővebbet?
Sk8erPeter
-
jpisti
senior tag
válasz Sk8erPeter #11543 üzenetére
-
ocsi19
senior tag
esetleg még annyit, hogy a bérlésnél mit kell megadni ott?
(láma vagyok oO) -
varga911
senior tag
-
animatrix11
őstag
üdv
mi ennek a cuccnak a neve esetleg hol lehet ilyet kapni, blútútos lézeres pointer kéne, ami egérként is funkcionál ugy hogy pl lehet vele léptetni powerpoint vetétésnél, ilyen távszabályzó szerűség
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Externettől Ultrawebhez dobott user vagyok pár hónapja. Feltűnt, hogy 4 hete P2P-zés közben drasztikusan lecsökken a sebességem. Teljesen ez nem igaz, mivel maximális sebességgel töltök le torrentről, viszont egy weblap kb 50mp alatt jön be, Youtubenál ez 2p is lehet. Kilövök a klienst, rá fél percre gyorsan bejönnek az oldalak. Pingem mindkét esetben ugyanakkora, de a csatlakozás/letöltés lassú, viszont nem laggolok. Találkozott már valaki ilyennel? Cfoss-t haszánlok, de 4 héttel ezelőttig nem volt ilyen problémám, pedid a torrentet változatlan mód haszánltam. -
LaMotta
aktív tag
Hali! Srácok, hogy lehet egy lejárt hírdetés után keresni? Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest