Hirdetés
Aktív témák
-
netseft
aktív tag
válasz Kloden #20253 üzenetére
Erre engem is érdekelne a válasz, ha sikerül megoldani. Én ugyan a letiltást / engedélyezést még nem próbáltam, viszont a csatlakozó kihúzása / bedugása segít. Az az érdekes, hogy néha van hálózat, néha pedig nincs indításkor. Sajnos időm még nem volt utánajárni, viszont engem is zavar. Esetleg Nem TP-LINK routered van?
@AndrewTdi: az említett program sem látja? Nekem tökéletesen működött...
[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
netseft
aktív tag
válasz Kloden #20306 üzenetére
Nekem a komplett konfigváltás óta van Win7, szóval nem tudtam eddig rákenni se a hardverre, se a szoftverre. Alapból érdekes, hogy nem mindig fordul elő, hanem csak mondjuk 5 indításból 1 alkalommal. Ráadásul mikor reggel hótkómásan felkelek, sosincs kedvem hibakereséshez, így hónapok óta maradt ez a megoldás.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Kloden #20253 üzenetére
Nekem is ez a jelenség, de csak azóta, hogy XP-ről Win7-re váltottam.
A hiba csak akkor jön elő, ha a modemet és a routert éjszakára kikapcsolom. Ha mennek éjjel-nappal, akkor nincs ilyen gondom. Nálam ez lett a megoldás (bár tudom, hogy nem éppen gazdaságos és környezettudatos), de mivel kábeltelefonom is van a modemhez (aminél nem hátrány, ha napi 24 órában megy), így nem csinálok belőle lekiismereti problémát. Ennél jobb megoldást eddig nem találtam a problémára...Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Воланд
titán
válasz Kloden #20474 üzenetére
Nem ártana, hogy ha átnéznéd a Programok és szolgáltatások alatt, hogy milyen programok vannak fent. Aztán akár le is szedhetnéd amit nem használsz, meg utánanézhetnél, hogy mik ezek konkrétan. Az amd-s az valami esemény kiegészítő progi, az apple, az meg érdekesen néz ki. Víruskeresés sem ártana.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
válasz Kloden #27552 üzenetére
Akkor jött elő amikor a msn plust akartam feltelepíteni.
Valamint másik dolog hogy van pl az aida64 teszt progi ikonja, lehúztam a tálcára majd asztalról letöröltem, és az tálcára mikor ráhúztam nem a rendes progi ikonja jelent meg hanem kis fehér lap benne meg kis ablak. ez mi miatt lehet?
iPhone 13 Pro Max
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Kloden #44673 üzenetére
Abban a gépben amiben most van miért nem tudod kipróbálni? Letöltöd a memtest ISO-t kiírod cd-re majd arról bootolsz.
Rivendin: Vedd ki a memóriát tisztítsd meg, ugyan ezt a VGA-val is csatlakozókat, kábeleket nézd át nincs-e kilazulva lecsúszva valamelyik...hátha
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz Kloden #45270 üzenetére
Olyan mint az ide kábel.... van az egyik sorban egy "vakdugó"... ha abba tüskét akarsz nyomni, akkor áll fent az alábbi jelenség... tehát az istenért sem tudod rákötni...
Röviden, van a sima kábel , meg van az user error-os...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest