Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Kérlek, segítsetek!
Gigabyte EP35DS3R, Intel Q8200, HD4850, CSX 2x2 GB 1066 Mhz, WD 500GB HDD, FSP350PNF
Fenti konfig nagyjából 1 hónapja egyszerűen kikapcsolt. Aztán bekapcsolás után csak kínlódott a gép, próbált elindulni, 2-15 mp-enként ki-bekapcsolt (időnként rövid időre win-ig eljutott). Úgy tűnt a táp a ludas, így cserélve lett, de a hibajelenség csak az első negyed órára szűnt meg, aztán a hiba ismételten előjött. Kiderült, hogy az alaplapnak van gondja, így cseréltem. Minden rendben működött.Cooler Master GX450, Asus P5QLD PRO
1 hónap után azonban a mai nap folyamán a hibajelenség ismételten előjött. Az érdekesség az, hogy az esti gépkikapcsolást követően hajnalban arra keltem, hogy a gép magától életre kelt, és megpróbál bekapcsolni!Teljesen tanácstalan vagyok, vmi tönkretenné az alaplapomat?
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Két alaplap közül kellene megtartanom az egyiket. Quad-ot hajtok benne.
Gigabyte EP35C-DS3R vagy Asus P5QLD PRO (P43)Valószínűleg nincs túl nagy jelentősége, de gondoltam megkérdem.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Asus P5QLD Pro
Minden indításkor, mielőtt bebootolna a win, kidobja, hogy "cpu fan error". F1-et kell nyomnom ahhoz, hogy a win bebootoljon.
Nem tudja vki mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz tigerscorpio #19801 üzenetére
forog, forog... egy alig használt Hyper TX2-ről van szó nem lehet hogy az a gond, hogy egy Zalmann ventiszabályzóval van összekötve a lap és a procihűtő?
És ezt a jelzést nem lehet kikapcsolni a BIOS-ból?
-
athomi
veterán
válasz Kityeszto #19823 üzenetére
Kiderült hogy a procihűtő vezetékének és a Zalman ventiszabályozó csatlakozója szétcsúsztak egymásból... magyarul tényleg nem ment a hűtés.
Tegnap monitoroztam a hőmérsékleteket és azt vettem észre, hogy a proci terhelés nélkül 64°C-os, terhelve meg 85°C fölé is befigyelt. Azonnal szétkaptam a gépet, észleltem a hibát, megigazítottam a vezetékeket és automatikusan megoldódott a gond.[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Sziasztok!
A videokártyámhoz drivert cseréltem. Amint leszedtem az előző drivert, csináltam egy újraindítást, ezt követően azonban nem adott képet a monitor, de a gép mintha ugyanúgy menne.
A monitor és a HDMI kábel működik, más gépre kötve ment. Közben kicseréltem a VGA-t is, ugyanúgy nem ad képet a gép. Próbáltam az alapra is kötni a monitort, ott sem kaptam képet. CMOS reset is megvolt.Létezik, hogy az alaplap pont egy újraindításnál ment tönkre?
MSI B450 Tomahawk II
XFX RX6600[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest