Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
Számítógépem a következőket produkálja. Hol induljak el a hibakereséssel.
asus prime x570-p alaplap, ryzen 5 3400G, hynix 16Gb 3200Mhz mem, 2x512Gb m.2 pcie. Napi 12-14 óra folyamatos üzem.
1.Rendszertelen időközönként de naponta legalább egyszer kékhalál jelentkezik.
2.Szintén rendszertelen időpontban fekete lesz a monitor és hdmi-n nincs jel. (csak hdmi van az alaplapon)(reset)
3.mint az előző időnként megfagy az usb (egér, bill.) semmire nem reagál. (reset)iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
applause
aktív tag
Asus Prime X570-P alaplap. Naponta 1x2-szer előfordul, hogy nem működik semmilyen külső csatlakozó. USB, PS/2 nem müködik, még a ki/be kacsoló gomb sem érzékel. Egyedül a reset működik amivel újra lehet indítani a gépet. Semmilyen hibaüzenetet nem rögzít a gép, tudomást sem vesz a problémáról. Találkozott-e már valaki hasonlóval, mi okozhatja alaplap hiba, szoftver hiba stb.
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
applause
aktív tag
Üdv.
asus prime x570-p alaplap, ryzen 5 3400G, hynix 16Gb 3200Mhz mem, 2x512Gb m.2 pcie. Napi 12-14 óra folyamatos üzem.
1.Rendszertelen időközönként de naponta legalább egyszer megfagy az usb semmire nem reagál (egér, billenytűzet stb), az óra sem működik, megáll.
Csak reszet gombbal lehet újraindítani. Hibaként a windows nem érzékeli, csak a resettel történt szabálytalan leállítást/ujraindítást.
Ez volt korábban. A kofiguráció modosulása után azonban továbbra is jelentkezik.
A uj konfigban a változás asus rog strix x-570 E gaming alaplap, adata 2*8GB 3200 MHz mem.
Mivel csak a proci maradt a régi, elképzelhető, hogy az lehet a ludas a hiba kaletkezésében.
Várom a véleményeket.iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
applause
aktív tag
válasz watador600 #72754 üzenetére
Ezt nem próbáltam, de nem is lehet bill. egér usb-s.
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
applause
aktív tag
Az xbox vezeték nélküli vevőjét korábban kihúztam a hátsó aljzatból, mert úgy tünt, hogy az okozza az usb fagyását. Most ismét akartam a kontrollert használni, de nem hátra akartam bedugni a vevőt, hanem előre. Itt azonban nem működik az alábbiakat jelzi. Hátul működik rendesen. Ez hiba, vagy az első usb kisebb teljesítményűek. Mindegyik usb3
-
applause
aktív tag
válasz applause #73117 üzenetére
Az usb port kapacitása izgatott, ezért bedugtam egy KY-688 adaptert ( 3db usb 3.0 és Gb ethernet). Nem reklamált miatta, ennek usb portjába bedugtam az xbox vevőjét és müködött. Ezt magyarázza meg valaki.
-
applause
aktív tag
válasz applause #72753 üzenetére
1.Rendszertelen időközönként de naponta legalább egyszer megfagy az usb semmire nem reagál, az óra sem működik.
Csak reszet gombbal lehet újraindítani. Hibaként a windows nem érzékeli, csak a resettel történt szabálytalan leállítást/ujraindítást.
Ez volt korábban. A kofiguráció modosulása után azonban továbbra is jelentkezik.
A uj konfigban a változás asus rog strix x-570 E gaming alaplap, adata 2*8GB 3200 MHz mem.
Mivel csak a proci maradt a régi, elképzelhető, hogy az lehet a ludas a hiba keletkezésében.
Ez volt a múlt.
Bővítettem a gépet egy zöld 2060S kártyával, és láss csodát az előzőekben leírt hibák megszüntek. Az új videokártya kikapcsolta a proci videó módját, az amd video driver letörlésre került. Két eset lehet, vagy a video driver volt hibás, vagy a prociban lévő vega chip - ezt ki tudja?- Lényegtelen most nem hibázik.[ Szerkesztve ]
-
applause
aktív tag
Alaplapot váltottam egy GIGABYTE B560M AORUS PRO alaplapra. Érdekes dolgot tapasztalok. A napi első indításnál, mikor bekapcsolom az áramellátást a lap kb 20-30mp után éled fel. Alapon lévő 4 db teszt led össze-vissza sorrendben villog. Ha napközben kikapcsolom, de a táp áram alatt marad elindul 4-5mp alatt újraindításkor. Ez természetes? Károsítja-e a berendezést, ha éjszakára nem áramtalanítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini PC
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külpolitika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest