Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dency01
aktív tag
Hali, adott egy alaplap: Asus P7P55D-E LX
IDE - csatlakozóra volt rárakva 1 winyó, kezdetben tökéletesen működött , aztán szép lassan nem ismerte fel (próbáltam optikai meghajtót, másik ide kábellel is, de semmi) Eszközkezelőben próbálgattam rányomni a "hardver változások keresés" opcióra és valamikor vissza is hozta a winyót, tehát látta a windows.
Most már meg se nyikkan, egyáltalán nem ismeri fel a gép, bios szinten se látja.
Ezzel lehetne még valamit kezdeni? Vagy ennyi? Meghalt a vezérlő? Nincs már garancia az alaplapra.Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Dency01
aktív tag
válasz #10726912 #4488 üzenetére
Próbáltam már mindent, többféle winyót is másik ide kábelt. Az alaplapon minden rendben tüske nincse elhajolva, forrasztást se láttam sehol leválva. Másik gépben persze hogy működnek, hisz működő gépből lettek kivéve majd visszarakva. Táp szerintem nem lehet (Corsair cx430), gondolom akkor más jelenségek is mutatkoztak volna.
Valószínűleg vezérlő lehet akkor, de azért köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Dency01
aktív tag
Hali.
Nem tudjátok hogy ez a lap : ASUS P7P55D-E LX támogat-e olyan memóriát hogy 1x8 GB, tehát 1 foglalatban 8GB-ram lenne. Mert a gyártó oldalán azt írja hogy maximum 16GB-ot lehet belepakolni. Ugye 4 memória foglalat van a lapon, ebből gondolom hogy 1 foglalatban maximum 4GB-ot érzékelne.
Szerintetek?Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Dency01
aktív tag
Alaplap pontos típusa : Asus P8B75-V
Processzor típusa : i5-3330
Memória típusa : Kingmax 2x2GB DDR3 1333 Mhz
Táp típusa: THERMALTAKE TR2 RX W0146RE 450WAdott az alaplap. Egy GTX 970-est passzintottam bele, a probléma az lenne hogy egy komolyabb 3D-s megjlenítő alkalmazásban(pl játék) a videókártya ventiket maxon járatja ami kib@szottul hangos, valamint a hőfokra hirtelen azt írja ki hogy 92 Celsius, kb 5 másodperc alatt 50 fokról. Nézem a bordát a kezemmel és kb langyos az egész, tehát ez biztos nem 92. A kártya másik gépen tökéletes, semmi gondd nincs vele, csendben teszi a dolgát ventiket normálisan szabályozza. Alaplap bios legfrissebb. Azért gondolok a lapra hogy lehet vele valami mert csinál érdekes dolgokat, pl ha kiviszem kiporolni,kompresszorral kifújom, összerakom és csipog össze vissza. Memóriákat ki be rakosgatom,mozgatom és utána jó. De van 1 PCI-os hangkártya is benne az is néha szokott makrancoskodni, nem mindig érzékeli. Olyan mintha az egész lap kontakt hibás lenne. De ez csak a gép mozgatása után szokott előjönni. Szerintetek?
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Azonnali navigációs kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest