Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aszti93
aktív tag
válasz aszti93 #13104 üzenetére
Ugyan már kérdeztem de amit mondtak az nem jött be. Olyna gondom lenne hogy , összedugom a gépet, (jó helyre van dugva minden) az alaplapon világít a led de nem kapcsol be. Mi lehet ennek az oka? Mondták hogy másik bekapcsgombal, vagy csavarhúzóval is próbáljam meg, de egyikkel sem jött össze. Másik táppal, rammal és procival is kipróbáltam éls semmi. Valami más ötletetek nincs esetleg?. (a kondik nem púposak)
Üdv.: Aszti
-
spista222
addikt
válasz aszti93 #13874 üzenetére
Ez egy Fujitsu Siemens lap ami csoda hogy működik. Mivel csak DDR foglalatok vannak benne így nem megy bele a DDR2-es ram. P5SD2 is van az már DDR2-es slottal szerelt.
Legfeljebb Pentium D-t kezelhetne de azt meg felesleges bele venni mert nem sokkal jobb a sima P4-nél és szerintem még azt sem kezeli. -
Spet
addikt
válasz aszti93 #19629 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen csatlakozású vinyón van a rendszered, de ha IDE akkor nem kell rajta csodálkozni. Illetve ajánlatos néha takarítani a gépet CCleaner nevű progival, de ne ész nélkül, érdemes az alap beállításokon hagyni és úgy futtatni.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
-
helkis
veterán
válasz aszti93 #19661 üzenetére
mérj sebességet hdtach-al és tedd közzé itt, kéne még hogy milyen a rendszer, illetve hogy milyen alaplap, és nem utolsó sorban a hdd-k pontos típusai, satakábelek rendben vannak-e? tápkábelek közvetlenül a tápból kapják-e a kraftot, vagy toldón keresztül?
valami ilyenre is lehet számítani talán: [link]sTk89 - húzd le a házban a front usb-ket a lapról, + cmos clear..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz aszti93 #19676 üzenetére
szvsz ez teljesen kóser egy 80gb-os samu hdd-től..
kicsit visszaolvastam, a másik hdd egy 750-es, az ugye alap, hogy minél nagyobb egy hdd annál gyorsabb is, át kéne rakni a rendszert oda! de mégjobb lenne egy 64gb-os ssd..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
speedydb23
senior tag
-
speedydb23
senior tag
válasz aszti93 #34108 üzenetére
Dell Precision elvileg, bár találtam több változatot is.
Ezen a S/N számon futnak MX-03N384-48109 (ezután még van pár számjegy meg betű, ezek kellenének), mert nehezen olvasható a S/N szám a képen amit linkeltél, ha esetleg egy tisztább fotót tudnál dobni róla akkor pontosítani lehetne a típust. -
Blue Thunder
senior tag
válasz aszti93 #44065 üzenetére
Ha nem a T-s változatod van akkor sajnos nem támogatja
(#44063) premierpark
Hero VII-en van rajta, úgy hogy nagy valószínűséggel ha az is háttérledes akkor igen van[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
Blue Thunder
senior tag
válasz aszti93 #44068 üzenetére
Szomorú de azt kell mondanom igen, vagy másik procit ...attól függ mennyi van rá keret
2013-ban volt hozzá bios frissítés amiben volt ujabb cpu támogatás de a tied az nem került beleTelefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
trancemusic
senior tag
válasz aszti93 #44071 üzenetére
Ha nem idegenkedsz a bios mókolástól, vmelyik topicban olvastam, hogy mikrokód beillesztéssel működhet a cpu, mégha a gyártó ki is hagyta vmiért.
( gondolom, hardvare szinten nem egy teljesen más a nem t-s. ) Bár lehet, okkal hagyták ki.
Majd rákeresel, meló mellett nekem nem megy...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest