Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
válasz KaiotEch #12853 üzenetére
Igen futtattam xp és win 7 alatt is.Amíg a win 7 volt fent az elején nem működött csak miután frissítések lettek telepítve,átunna már működött.Most win 8 van a gépen kb 5 napja új frissítések egyenlőre még nincsenek.Ami volt azt már telepítettem.De még mindig nem indul el a progi.Ráklikkelek és nem történik semmi,még hibaüzenetestem ír ki.
-
Samanbacsii
őstag
válasz KaiotEch #12877 üzenetére
Elnézést... Intel 3770K, 4 heatpipe-s borda, Ilyen talpa van, csak egyik irányba megy be a hőcső...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
tkesy
őstag
válasz KaiotEch #16597 üzenetére
Intel® Z77 lapkakészlet :
4 USB 3.0 csatlakozó (2 a hátlapon, kék, 2 az alaplap közepén)
Intel® Z77 lapkakészlet :
8 USB 2.0 csatlakozó (4 a hátlapon, Fekete+Fehér, 4 az alaplap közepén)
ASMedia® USB 3.0 vezérlő :
2 USB 3.0 csatlakozó (2 a hátlapon, kék)>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
törölt tag
válasz KaiotEch #20179 üzenetére
A válasz egyszerű: a fekete aljzatok SATA 2-esek, míg a többi SATA 3-as. Utóbbiakat priorizálja magasabbra a rendszer.
(Egyébként miért nem használtad a Beilleszt gombot a képfeltöltőnél? Mert így most feleslegesen be kell töltenie az oldalnak a teljes méretű képeket, ráadásul nincsenek is linkesítve.)
-
draff
aktív tag
válasz KaiotEch #20195 üzenetére
Az Üllői út - Ferenc krt. sarkán a Panasonic Áruházban én legutóbb 150-ért kaptam.
2032-es.
Sok mindenbe ilyen kell, pl. autók kulcsos távirányítójába, mérlegbe, alaplapba, stb.Akkor Te eléggé drágán vetted, persze ha cégköltségre elmegy, akkor tök mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
-
nagyúr
válasz KaiotEch #22339 üzenetére
Most kipróbáltam, hogy boot-nál már pendrive bent volt és most ment, ha kihúzom és visszadugom már nem. Azt írja nincs illesztőprogram. 5-ös nForce 2-es chipsetű drivert raktam fel. Rakjak fel W98-as 2.0-ás usb drivert?
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz KaiotEch #22401 üzenetére
Próbáld ki hogy reseteled a biost,majd első inditáskor belépsz és kikapcsolod az usb-ket.Ezután restart és bootolsz,ha bejött a win,törlöd az összes usb drivert. Ha megvan,gép kikapcs majd kis idő múlva vissza és be a biosba ahol az usb-ket visszakapcsolod,restart után bootolás és ha felállt a rendszer akkor nézd meg hogy működik-e az usb ha rádugod a pendrive-okat.
Üdv:Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vallás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest