Hirdetés
Aktív témák
-
spista222
addikt
válasz HeloRd #46962 üzenetére
Amikor a particionálásnál vagy ha nem akarsz azzal az XP-vel már semmit kezdeni akkor arra a meghajtóra nyomj egy formatot és akkor biztos.
Ha nem formázod le akkor szépen elrakosgatja az winyó tartalmát valami mappába nevét most pontosan nem tudom de rajta marad a winyón.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz HeloRd #46967 üzenetére
Természetesen van hozzá Win 7 driver is. Felmész a gyártó oldalára, és szépen letöltöd.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
spista222
addikt
válasz HeloRd #46967 üzenetére
Nyugodtan rakj rá Win 7-et mert még deiver is van hozzá. Szerintem csak azért van az a kettő felsorolva mert amikor azt a specifikációt készítették még nem volt win7 és azóta azt az oldalt nem frissítették, de mivel mindenhez megtalálható a driver és tapasztalatom szerint amin megy a vista azon a win 7 is tökéletesen megy.
-
prmcsk
addikt
válasz HeloRd #46984 üzenetére
Ha az alaplapi tápcsatlakozóra gondolsz, biztos, hogy jó lesz hozzá, ráadásul "bolondvédett" is, mert csak egyféle képpen megy rá, bár ez "user függő"
Maximum kimarad 4 pin.Ha a nyomógombok és ledek csatlakozóira a panelon, akkor 90%, hogy nem...
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Hunork
veterán
válasz HeloRd #47271 üzenetére
Üdv!
Őszintén megdöbbennék, ha nem olyan kábeled lenne, melyen két darab IDE csati van. Ha viszont így lenne, akkor szaladj a legközelebbi PC boltba, 500 Ft- körül fogsz kapni. Egyiket a HDD-be, a másikat a DVD-be dugod. Előtte nem árt ellenőrizni a jumpereket a két eszköz hátulján.UI: milyen alaplap?
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
DonThomasino
veterán
-
DonThomasino
veterán
válasz HeloRd #50194 üzenetére
Hány éves a lapod?
Van egy kis elem a lapban ami azt a célt szolgálja, hogy a gép megőrizze
a dolgokat áram nélkül is. (PL óra; BIOS beállítás)
Valszeg ez a kis gomb elem nálad kimerült.
Ha tudod cseréld ki újra pont ugyanolyanra.A alaplapi LED minid világít ha áram alatt van a táp a lap,
a készenléti visszajelzést szolgálja." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
DonThomasino
veterán
válasz HeloRd #50485 üzenetére
This is the case for both boards we looked at. Finally, while supporting one x16 PCI Express slot for upgrades, G31 is not PCI Express 2.0-compliant.
Harmadik bekezdés legutolsó mondat.
MOD: Annyit tudok én is amit ott látsz, sztem nem.
Ha vki tudja ne tartsa magába.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
DonThomasino
veterán
válasz HeloRd #50487 üzenetére
13. oldal- PCI-E 1.1
• PCI Express* Interface
⎯ One x16 PCI Express port
⎯ Compatible with the PCI Express Base Specification,
Revision 1.1
⎯ Raw bit rate on data pins of 2.5 Gb/s resulting in a
real bandwidth per pair of 250 MB/s[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
DonThomasino
veterán
válasz HeloRd #50489 üzenetére
Az eredeti kérdés úgy szólt hogy milyen foglalat van a lapodon.
A válasz. PCI_E 1.1.
Hogy ez a gyakorlatban mire elég fogalmam nincs, nem használtam még ilyen lapot.
Esetleg kérdezd meg VGA-s topicban.
Vagy spista222 megmondja ha tudja." I'm going to make him an offer he can't refuse."
Aktív témák
Hirdetés
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest