Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Nem létezik hogy hiába rakom fel a Winamp, Sonique, Media Player 10, Real Player 10 stb. programok tömkelegét és egy rohadt program nincs ami észrevenné hogy az 5.1 hangfalrendszeremet nem azért vettem hogy a hátsó kettő porosodjon vagy hogy fel lehessen bukni a zsinórokban, hanem azért hogy körbevegyen a hang ha a gépnél ülök. Sokáig a Winampot használtam valami gagyi 5.1-es pluginnel, de az levágta az mp3-mak utolsó 3 másodpercét (nem játszotta őket végig) és azóta nem jött ki új. Ma besokalltam és végigpróbálgattam az összes winamp plugint aztán az összes általam ismert lejátszó progit, mind hiába, egyetlen olyat nem találtam, ami mellett szólt volna a hátsó kettő.

Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- Asustor NAS
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Nyaralás topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest