- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Sziasztok szóval az volna a kérdésem hogy tudtok e olyan technikákat amivel át lehet nyomni egy karosszéria hibás autót a müsz. vizsgán.Gondolok itt a nápolyira rohadt küszöb,csomagtartó alja stb ja és karosszériás kilőve kess hiánya miatt.Ilyet hallottam már hogy kiöntötték betonnal a küszöböt meg alvázvédőbe áztatott karton papir, ugyhogy várom további ötleteiteket
-
behappy
aktív tag
de nekem a szerelőm is baján van és nagyon nincs időm lemenni oda, főleg nem megvárni az utvonalengedélyt, főleg, hogy nemsokára utazni kéne, igy sürgős elégg...inkább maradok pesten, hátha lesz vmi! átnézni nem kell, tudom mi van vele = semmi baja
inkább odaadom vkinek a benzinköltséget is plusszba, ami bajáig lenne, minthogy ugráljak össze-vissza
szerk: igen, adnak utvonalengedélyt
[Szerkesztve] -
Josh
tag
Nézz utánna, hogy ilyen esetben adnak-e útvonalengedélyt. Valóban ilyen esetben egy autószerelő ismerős kellene, aki átnézi az autót, és utánna még le is vizsgáztatja, neked csak a kulcsot kell odadni. Mi amikot lejár a mienkének a műszakija, akkor a szerelő amekkora összeget mond, mindig többet adunk egy-kétezer forinttal.
-
behappy
aktív tag
-
behappy
aktív tag
augusztus 14én lejárt a müszakija a kocsimnak (most vettem észre).
Olyan embert keresek, akinek van ismeretsége vizsgáztató helyen.
A másik probléma, hogy a jobb hátsó lámpabúra ki van törve.
Szoval, remélem ez nem warez, olyan megoldás kellene, hogy kicsi plussz pénzért az auto csak simán átguruljon. Egyébként kutya baja, müszakilag tökéletesen rendben van, 4 éves Nissan Almeráról van szó.
Bocs, ha sérti az alapelveket vagy akármit, töröljtétek nyugodtan, ha gáz
természetesen inkább mailben irogassatok tippeket / elérhetőséget
szerk: baján van ilyen ismerősöm, de müszaki nélkül nem merek elindulni, nagyon sok birságot fizettem már ki ez évben, nincs kedvem többet ''adózni''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Silvercrest Rajztábla
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest