- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
szerintem többetérne ha elmennél segíteni néhány hétvégét a rokonodnak,a könyvek nemsokat érnek sztem,gyakorlat a lényeg
-
Robika37
csendes tag
Azért csak vedd elő a müszakis tankönyvet,okkor már tudsz majd kérdezni az ismerőstől. Sztem nem kell mingyár a franciakulcs
-
zaba
tag
Nowhereman!
Pont ezért keresek könyvet! -
Newander
csendes tag
Jó ebben igazad van! Azért a gyertyát csak megtalálják!? Az már gáz ha nem! A könyv sem fog szerintem mindenre rámutatni, hogy mi micsoda és hogy miért van, meg hogyan kell cserélni. Ez egy elég összetett dolog, de mint minden mást ezt is meg lehet tanulni!!
-
TitiRii
senior tag
hát,én tapasztalatbol tudom hogy amit a müszaki vizsgára kell tudni-és egy aut szereléséhez
az kb anyi mint amikor éretségizel informatikábol,vagy lerakod az ecdl vizsgát, egy felsőfokú államvizsgához képest..
a müszaki vizsga kb arra elég a gyakorlatban hogy tudd mik azok a gyertyák és hogy hogy kell kereket cserélni(az más kérdés hogy az átlag ember még a kereket se tudgya lecserélni,és keresi a gyertyákat a dizel kocsibanszintén tapasztalatbol,hálistennek nem a sajátombol
)
-
Newander
csendes tag
Azért valamit biztos vágsz, nemcsak a kerékcserét!!? Azért ennél bizti többet tudsz még ha sok éve vizsgáztál is!
-
TitiRii
senior tag
nos
mint auto szerelő(auto elektronikai müszerész)
a következő könyvet ajánlanám:
gépjárműszerkezetek
(szerző: Bohner-gscheidle-leyer-pichler-saier-schmidt-siegmayer-zwickel)
müszaki tankönyvkiadó pálinkás jános fordításában
nekem egy régi 3. kiadás van, manapság tuti van frisebb is amiben már talán benne vannak az ujab dizelek és befecskendező rendszerek is
alaptudásnak jó.
de ez csak elmélet
gyakorlati könyvnek kezdésnek a kocsid szerviz manualja jó lenne
és akkor legalább azt fogod tudni szerelni,ha a késöbeikben megtetszik a szakma, hát nem is tudom,nem sok gyakorlati könyv van, azt inkább az ember elsajátityana meg sok szak könyv mint pl:mechanika,anyagismeret,szerkezet tan,gépészet,műszakirajz,elektonika stb ez szinte mind kell(het,ene) a szakmához hogy felismerj minden hibát és tudd hogyan kell orvosolni.
bár az a baj hogy az uj kocsikon inkább csak felismerni lehet és cserélni,javítani egy egy alkatrészt nem igen lehetmeg lassan feliserni se,computer nélkül..)
[Szerkesztve] -
Newander
csendes tag
De szerintem vagy olyan értelmes, hogy ha megkéred a rokonod akkor elmagyaráz pár alap dolgot és hidd el utánna könnyeben fogsz eligazodni a könyvben is!
-
rdi
veterán
Ja, már megvette a kormánykereket, mostmár csak az autó többi részét akarja összerakni....
-
Newander
csendes tag
Igazából mi érdekel pontosan? Rengeteg köny van autókhoz, de az a baj, hogy sokból egy kezdő semmit sem ért! Énis így voltam csak annyi szerencsém volt, hogy apukám autószerelő és tőle sokat tudtam tanulni! Ha esetleg van ismerősőd aki ért az autószereléshez akkor tőle többet és hamarabb tanulhatsz mint bármilyen könyvből!
-
zaba
tag
válasz
Sir Tyudor #2 üzenetére
Az merre van? József Attila tér?
-
zaba
tag
Valami ilyen témájú könyvet keresek! Magyar nyelven. Volna néhány dolog, amit meg kéne tanulnom. Szeretném, ha írnátok szerzőt, címet, kiadót. Akár szakiskolai tankönyv is jó. Vagy ha van valakinek iyen eladó, kérem szójon, vagy ha kölcsönadná, hogy elolvassam, esetleg lefénymásoljam azt is megköszönném.
Várok minden megoldást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest