Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz hibavissza #29236 üzenetére
Kondi vagy akkus szinte mindegy.
Nincs bizonyíték hogy akár ritkán is ellőfordulna akkulmátor miatti káreset.
Olyan lehet hogy esetleg felpuposodik, de erről is nagyon régen történt esetekről van írásos nyom.
Az hogy meddig bírja az aksi szerencse kérdése, az ennyém 2018-óta van a szélvédő mögött és még most télen hidegbe is lezárja a felvételeket ha leveszem a gyújtást.A500s nézheted még esetleg
És ne vesd ell a hátsó kamera telepítését se.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz hibavissza #29238 üzenetére
4ajót vagy 5ajtós a kocsi
Az enyém 5ajtós Touran és nem az üvegre ragasztottam hanem a műanyag burkolatra
Nem fog leesni, de én nem is ettől tartanék hanem majd leszedésnél nem e szedi le a fűtőszálat is.
Majd nagyon figyelni kell és a damilos megoldással kell levágni, és valami oldószerrel leszedni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
at11
aktív tag
válasz hibavissza #29236 üzenetére
Én mindenképpen a Viofo-t venném, a szuperkondenzátor miatt is. A szofvere rendben van, frissítik rendesen, van support a gyártónál és Magyarországon is. Viszi az 512-es kártyákat is. Parkoló kábelén állítható a feszültség is, nem eszi meg a kocsi akksiját.
-
sambenez
Topikgazda
válasz hibavissza #29294 üzenetére
Nem tudom milyen árak mellett gondolkodsz ezen, de az alzanal az A800S set 4440ft+al drágább mint az A500S set.
Ennyi felárat meg simán megér.
Egyébként az A500S 4:3-as felvételt csinál, ez nem mindenkinek felel meg. -
hibavissza
veterán
válasz hibavissza #29296 üzenetére
Megrendeltem a 800s kitet. Legfeljebb 2K-n használom....
-
bul07
nagyúr
válasz hibavissza #29298 üzenetére
Én látom a különbséget
Nézni kell összehasonlító videókat
Azt a kicsit megéri a jobbat, sőt újabb is, így valószínűleg tovább lesz támogatásaVideók
Wideorejestratory 70mai A400 vs A500S vs A800S - porównanie / comparisonKártyába meg olyat kell venni ami a leghosszabb egy napi autózást kibírja.
Mert este mikkor vége a napnak lehet pár percet arra szánni hogy az aznapi érdekesebb történéseket letöltse az ember.
Nekem ez 7-8óra mert szokott 5-600Km nap is lenni, persze néha de én ezzel kell hogy számoljak.
(Budapest oda vissza 520Km)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
válasz hibavissza #29368 üzenetére
Nanotape. No problem.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
sambenez
Topikgazda
Nem kevés a 30fps. Ennél jobb képe van annak a kamerának mint amit beraktál. Valami nem kerek nálad. Milyen SD kártya van benne?
-
félisten
válasz hibavissza #29370 üzenetére
Az nagyon hasonló cucc. A gyárikat le szoktam kaparni rögtön.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
BBéci
legenda
Ezek szerint autófüggő, hogy tapad-e a pöttyös felületre. Skoda Octaviámban úgy rátapadt, hogy 26 hónapja meg sem moccan.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sambenez
Topikgazda
válasz hibavissza #29380 üzenetére
Miből gondolod, hogy 60p jobb lenne? Vagy csak tippelsz, aztán vagy úgy van vagy nem?
-
Degeczi
nagyúr
válasz hibavissza #29384 üzenetére
Ha a hosszú élettartam fontos, szerintem az ilyen beépített akkus kamerák felejtősek, csak kondenzátoros típus jöhet szóba, hiszen a szélvédő alatti forróság nagyon gyorsan ki tudja csinálni a li-ion akkut (amit ráadásul esetleg észre sem veszel sokáig, mert gyújtásról még persze üzemel menet közben, csak aztán ha neadjisten egy ütközéstől kiszakad az autóakku, a váratlan áramkimaradástól pont a felvétel legfontosabb része sérül meg...)
-
sambenez
Topikgazda
válasz hibavissza #29384 üzenetére
Ha értesz hozzá, lenne pár kérdésem.
Mégis milyen képe kellene legyen ennyi pénzért?
Hány méterről kellene olvasható rendszámot produkálnia 100km/h sebesség különbségnél?
Melyik az a kamera ami a te igényeidnek megfelelő képet produkál és mennyibe kerül?Úgy emlékszem régebben tettem be szembejövők rendszámait különböző fényviszonyok között. Igaz nem 800S hanem még az S nélküli elődje felvételéből, ami hardveresen jobb volt. Szerintem teljesen jól olvashatóak voltak, ha csak a beazonosítás a fontos.
-
sambenez
Topikgazda
válasz hibavissza #29408 üzenetére
Csak azért kell elmagyarázni, mert érdekelt mik a problémáid a 800S-el.
Mondjuk arra pont nem válaszoltál amit kérdeztem, de sebaj.
Azt azért tudni kell az A800S, az az A800 olcsósított verrziója. Pont a SOC lett lecserélve egy olcsóbbra. Az A800-at nem is árulták emiatt sokáig.
Az A500S pedig csak 4:3-as felvételt készít sokan ezért nem szeretik. -
sambenez
Topikgazda
válasz hibavissza #29409 üzenetére
Nem tudom honnan jött nekik az akksi?
Onnan, hogy előbb volt az akksi utána váltottak egyes gyártók kondira. -
Degeczi
nagyúr
válasz hibavissza #29409 üzenetére
Most kerestem elő, 2015-ben $50 volt a kondis A118, akkori áron 14.5e Ft... döbbenet, hogy elszálltak azóta (nem csak a forint, $50 most se lenne sok)
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
Topikgazda
válasz hibavissza #29413 üzenetére
Egy dolgot emelsz ki a sok közül, a rendszámot. Az én véleményem szerint abban sem rosszabb, nagyjából egál a két kamera.
De ott van az éjszakai felvétel, abban pl jobb a 800S, mint írtam az 500S csak 4:3-as felvételt készít, ez sokak szemében hátrány.De szerintem ma már inkább az A810+RC12-t éri meg megvenni 60e körüli áron.
-
sambenez
Topikgazda
válasz hibavissza #29417 üzenetére
Miért akarnám elkenni, semmi közöm a 800S-hez, meg az 500S-hez sem. Nekem aztán édes mindegy ki mit vesz.
Tudnék mutatni videót miért jobb éjjel a 800S, de nekem ennyit már nem ér ez az egész.
A 4:3-at azért említettem mert ha visszaolvasol láthatod több esetben is felmerült ennek fontossága.
De mint írtam a 810+rc12 amit ma érdemes venni, vagy ha van rá pénz akkor a viofo a229 pro 2ch-t. -
sambenez
Topikgazda
válasz hibavissza #29419 üzenetére
Listaáron miért nem 810? Az bőven megéri a 1,5x-es árat.
-
BBéci
legenda
válasz hibavissza #29417 üzenetére
"Ezeknek a szutykoknak a képminősége nem jó semmire csak dokumentálására."
Nagyszerű, feltaláltad a langyos vizet!
Mégis mi másért használunk autós kamerákat, ha nem dokumentálásra?
Az A500S Pro Plus+ képminősége szerintem is jobb, azért vettem olyat, de ezzel mindenki, aki picit utánanézett, tisztában van.
A 4K mindenhol mókusvakítás, nem csak az autós kamerák világában.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz hibavissza #29422 üzenetére
Nem álmodtam, azóta folyamatosan tapasztalom amióta az első 4K/UHD készülék megjelent a piacon.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1