Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaladiN

aktív tag

válasz Varga Csaba #239 üzenetére

Teljes mertekben igazad van a valaszod 99%-at illetoen.
    Abban viszont hogy hol van ertelme megszakitani az aramkort es hogy hany ilyen pont van az auton nem ertunk egyet. Minden autonal vannak sajatos dolgok. En a sajat suzukimnal csinaltattam meg hogy mivel ott hatul van benzinpumpa es elol a motorhazteto alatt a gyujtas igy ket helyen szakitottam meg, de kulon uton lettek elvezetve a vezetekek. Ebbol kovetkezik hogy az egyiket minimalis tudassal meg lehet talani, de mar eleve kockaztatni kell, mivel fel kell nyitni a motorhaztetot. A masiknal viszont hatul kell szedszedni a burkolatot ami szinten nem egy egyszeru ugy, ha eszrevetlen szeretnel maradni. Patkolni pedig csak ugy lehet ezeket ha nem azt a kabelt viszem tovabb amit patkolna az illeto, avagy neki kell behuznia egy uj kabelt pl a benzinpumpahoz. De mindez mit sem er ha a szakinak nem szamit az ido, avagy trelerrel viszik el.
    A vege az egesznek, mint ahogy te is irtad, igy vagy ugy de elviszik ha kell nekik.
    Ja! Az egy szazalek amiben nincs igazad hogy nem vagyok es nem is voltam villamossagis, pusztan anno egy kicsit beszelgettem a haverommal aki beszerelte a kapcsolokat. ;)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák