Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
elttiL
senior tag
dizel, benzin egy kutya
Decemberben volt mindkét kocsi (enyém: '82 1.6 d, tesóé '84-85 1.6 td) és csinálták, tudom, ott áltam mellette, enyém kibírta... de a szívem szakadt meg /tudom kicsit szentimentális vagyok/ és kétszer kellett cvsinálni, meg ha nem sikerül arra fordulatra pörgetni, meg ha a bojgók nejm állnak úgy, akkoör újrta kezdik az egészet.
[Szerkesztve] -
elttiL
senior tag
Jó kis topic! Erről mi a véleményetek?: Zöldkártya ellenőrzés, a verdákat leszabályozási fordulatszámon, annak közelébe forgatják és mérik természetesen a károsanyag kibocsátást. Ezt megteszik a 4 éves a4-es audi-val is és a 25 éves 1.6 D 1-es Golf(om) mal is (6300 1/min !!). Tesó uilyen csak td autója e procedúra után elkezdte zabálni az olajat -> szépen eltört egy-két gyűrűje, újra kellett gyűrűzni. A mérés előtt pesze aláirattak egy nyilatkozatot, hogy így végzik a vizsgálatot és egyes gépjárművek károsodhatnak is és a felelőség... Persze az impreza és a többi hasonló szépen kibírja ezt de azért egy 4 éves pdtdi vagy akármi mást eddig pörgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos autók - motorok
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest