- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
J3richo
tag
Nem csodálom. Ha ilyen okos emberek, mint akik ebben a topicban is hozzászóltak pusztán a képek alapján történő következtetéseikből eredendően, akkor jóhogy lassan indul be a piac.
Én magam részéről meglepődtem, mikor beléptem ebbe a világba: A videó alapján kellemes játékra gondoltam, aztán beléptem és voáá. Sokkal összetettebb játékot adtak ki a srácok, mint ahogy egysek megállapítják ''IQ''-ból. A szerverek egyáltalán nem lagoznak, egyetlen hibával se találkoztam a játék során és tök fainul el lehet szórakozni másokkal együtt
. És köszi a választ, kicsit megnyugtatott, hogy esetleg Mo-n is kapható lesz a gamecard a játékhoz és akkor majd tudok 60-as karit is csinálni és úgy portyázni ^^.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- iPhone topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. És köszi a választ, kicsit megnyugtatott, hogy esetleg Mo-n is kapható lesz a gamecard a játékhoz és akkor majd tudok 60-as karit is csinálni és úgy portyázni ^^.