Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cajn
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy HD3850 512MB agp-s videokarim. Az a problémám hogy játék közben elmegy a kép majd kiírja hogy a vpu recorver hibát észlel és átállítja a grafikus processzor órajelét. Majd visszalépek a játékba majd pár másodperc után teljesen elmegy a kép.Kérdésem lenne hogy mitől lehet ez? -
cajn
tag
-
cajn
tag
válasz bolcsodal #44647 üzenetére
Alaplap: asus p4p800-x
CPU: Intel Pentiu 4 3.3GHz
Hdd: 2DB samsung 80GB ATA 1DB samsung 250GB sata
meghajtó:1DB LG dvd író 1BD asus dvd olvasó
Ram: 2X512Mb samsung 400Mhz Dula-Channel
VGA: Sapphire HD3850 512MB 256bit ddr3 AGP
Táp: M-Tech 600watt
oprendszer: Windows Xp SP2 2002-es verzióHát kb 1 hete vettem a kártyát addíg nem volt vele probléma csak tegnap óta jött ki.
és ugyan ezt csinálta aHD3650 nel míg újra nem raktam a gépet Sp3-ról SP2-reÉs igen gyakra tól VPU Recorvet sőt minden 3D-s alkalmazás futtatása közbe beadja hogy hibát észlel ls hogy kűldje e a hibajalantést- rákattintok hogy ne ...visszalépek a játékba majd teljesen elmegy a kép és pár másodperc után kijön a kék képernyő.
A windows eseménynaplóban mit kell nézni?
[ Szerkesztve ]
-
cajn
tag
válasz bolcsodal #44650 üzenetére
hát úgy cseréltem hogy leistalláltam a régit és a gyári cd ről felraktam az újjat. A safe-mód az úgy a csökkentett mód? Lehet hogy nem teccik a redmdszernek az illesztő progi? Meg ugyan az szinte a hd3650 esnek a mehajtóprogja mint a hd3850 nek na mindeggy megpróbálom ha nem lesz jó akkor még érdeklődök.
-
cajn
tag
válasz knorbert1992 #44656 üzenetére
És ugyan azt a windows rakjam fel mert mostmár csak a kék képernyőt írja ki minden 3D-s alaklmazás futtatása közben!
-
cajn
tag
válasz knorbert1992 #44659 üzenetére
de nem tudni mi a baja?
-
cajn
tag
válasz Cootermain #44662 üzenetére
akkor nem azt írná ki kék képernyőre hogy az illesztő programm végtelen ciklust ért el és leáll a probléma valószínű oka ati2.dvag exe. próbáljon meg újjabb ilesztő programot.
Ezt csinálta aHD3650 em is újra raktam SP3-ról SP2-re és megjavúl lehet ezt is azt kéne.Sokan mondták a tápot de az tuti nem lehet gond mert akkor újra indúlna a gép stb. -
cajn
tag
válasz knorbert1992 #44664 üzenetére
Újra raktam a gépet...De semmi úgyan úgy ha belépek egy játékbe vagy kidobja a VPU Recorvert vagy spontán elmegy a kép és olykor újraindúl. Mi lehet a gondja?
-
cajn
tag
-
cajn
tag
És a probléma forrása a gép szerint az :ati2dvag
Van egy oldal a microsoft oldalán erről idézem:"Ez a hiba akkor fordul elő, ha a videokártya végtelen ciklusba kerül, mialatt arra vár, hogy a videohardver üresjáratba lépjen. Ez azt jelezheti, hogy probléma van a videohardverrel, vagy hogy a videokártya nem tudja megfelelően beprogramozni a hardvert.
A Stop hibaüzenet olyan videokártya-illesztőprogramok esetén is jelentkezhet, amelyek nem egy valóságos hardvereszközt működtetnek. Az itt ismertetett Stop hibaüzenetet például a Symantec PCAnywhere program által használt virtuális videokártya-illesztőprogram is előidézheti. Ha a PCAnywhere program telepítve van azon a számítógépen, amelyen a hibaüzenet megjelenik, látogasson el a Symantec webhelyére és nézze meg, hogy van-e elérhető javítás a PCAnywhere telepített verziójához."
Tudja nekem valaki ezt értelmezni?
-
cajn
tag
Üdv mindenkinek?
Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy HD3850-em AGP-s és gép bekapcsolása közben sőt még egyszer-kétszer a windows betőltése után is a VGA-nak a ventilátora leáll egy pillanatra olyan mintha leesne a fordulat majd visszaáll? Ezt természetes vagy van valami baj a géppel?Mert a többi VGa-mon nem csinált ilyet még a HD3650-sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5 Pro teszt
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Manli GeForce RTX 3080
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest