Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
szűrj rá topicon belül, hátha vki már linkelt.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
radírfej
senior tag
erre a kérdésre elég nehéz válaszolni, függ a környezettől is, pl. milyen szellőzés van a házban, milyen tipusú memórával szerelt a kérdéses kártya, ill. a tuning lutri. azaz semmire sincs garancia. mivel a referencia hd3870 x2-nek eleve magasabb órajelei vannak gpu területén, ezért eléggé szórnak a tuning eredmények is. 870-körül már nagyon jó érték.
memóriáknál viszont kisebb a referencia órajel, mint a single 3870 esetében (900 vs 1125), itt memóriatípustól függően 1000 ill. 1200 mhz az elméleti maximum.Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
s1ru2
aktív tag
Tökéletesen látod. A legújabb Catalystban és 9.8-ban is már integrálva van az ATI HDMI Audio driver. (amit a realtek csinál) Telepítés után azt fogja defaultra tenni, te meg csak szépen átállítod control panelban/vezérlőpultban ami kell és kész. Ha esetleg ez számít én azt vettem észre, hogyha hangot is küldesz ki a vidkarin az kicsit lassítja, de lehet h csak kezdeti driverekkel volt. Mivel most optikait használok ezt nem tudom, mert nincs kedvem minen átállítani
itt egy cikk, hasznos lehet attól függ mit akarsz: kattolj
Markusz: Örülök, hogy segíthettem használd egészséggel.
[ Szerkesztve ]
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
TTomax
félisten
Ugy nem lesz hangod mert a DVI nem ad kifelé hangot,tehát a hdmi utánna már hiába tudja ha nem kapja meg a jelet a DVI-röl...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
DVI-n tudtommal nem megy ki a hang...Lábkiosztása
A HDMI csatolók szabványa meg tudtommal 1.4-nél tart...[link]
Biztos hogy használt még a delikvens egyéb kábelt is,mert ez igy nem müködik...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
Elolvastam thumb kolléga által belinkelt cikket, és erre lettem figylmes:
"A HD 2000-es és 3000-es széria ugyanazon tulajdonságokkal rendelkezett, a HD 4000-es széria audio része azonban jelentős fejlesztésen esett át. Az AC3 mellett AAC, DTS, DTS-HD & Dolby TrueHD tömörítést is támogatott"Ugyebár rengeteg HD filmem DTS hanggal van megáldva. Nekem pedig 3870-em van.
Akkor ezek szerint nem fog átmenni a DTS hang HDMI-n? Valamiféle külön kábelen kéne a hangkártyától a hangot vinni a tv-hez?[ Szerkesztve ]
-
-
-
s1ru2
aktív tag
Drága Tel Elek és Thumb!
Nem igazán értem, hogy miről diskuráltok, mert lassan követhetetlen.(msn-t ajánlom) De mivel lassan 2éve 3870x2 tulaj vagyok bizton állíthatom nektek, hogy átmegy a DTS hang a 3000-es széria minden tagján. DVI-HDMI átalakítóval is, de ha ne adj isten HDMI s karid van HDMI-HDMI-n is. Nem kell baromságokat olvasgatni, 3000-e szériával tudsz kitolni DTS hangot. A 4000-es széria újdonsága DTS-HD és a True-HD. Meg mi ez az 1920x1080on csak 30 hz ?? Lassan 1 éve Samsung 32A656- van rákötve a vidkarimra, DVI-HDMI alakítóval és simán megy az 1920x1080p 60Hz-en vagy 50-en vagy 24-en amit éppen akarok. És a DTS hang is átmegy.
Egyébként ezt elmondtam pár hsz el ezelőtt is. Ha van még kérdés célzottan tegyétek fel. Válaszolok, amint tudok.
[ Szerkesztve ]
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
s1ru2
aktív tag
Samsungok a HDMI 2-őt preferálják PC nek, de nem kell elnevezni. Illetve el lehet de az csak ront a képminőségen, ha PC-t adsz neki. Nem tudom mi történik ott nálad, nekem elsőre ment minden remekül .
-
Tyca
senior tag
Szerintem rossz minőségű a hdmi kábeled.
Én úgy jártam, hogy vettem a tescóban egy 1,5 méteres hdmi-hdmi kábelt 3000-ért, rá volt írva, hogy 1080p meg 5 gbit/sec, gondoltam ez tuti lesz. Aztán hol volt kép a tv-n vele, hol nem. Azt hittem a tv hdmi bemenete krepált be, kicserélték gar.-ba a tv-t, mert még 3 napon belül voltam, senki sem gondolt arra, hogy a kábel lehet a szar. De az új tv-vel sem ment, ezután elkértem a havertól az ő kábelét (ami dvi-hdmi kábel volt, nem kellett hozzá adapter), kétszer olyan vastag volt, mint a tescós, már ránézésre komolyabbnak tűnt. Na azzal pöccre ment minden. Ezért vettem én is olyan kábelt, amihez nem kell adapter, de ezen meg úgy néz ki nem megy ki a hang. Szóval nekem is kell sajna a plusz audio kábel.
A lényeg, hogy nagyon nem mind1 a kábel minősége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- BestBuy topik
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- LEGO klub
- Politika
- PlayStation 5
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest