Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Azért a monitorozó progik nem hülyék. Mivel a feszültséget nem veszed lejjebb, az órajelekben meg alig van különbség, nem fogsz sok különbséget látni a hőmérsékletben és a fogyasztásban, ekkora megtakarítás csak hosszú távon jelentkezik. Esetleg megpróbálhatsz 3D tesztet futtatni a 2D módban, hogy FPS-ben lásd a különbséget, persze azt sem könnyű belőni, hogy milyen progi milyen beállításával told, mert ha alacsony az FPS, azért nem fogod látni a különbséget, ha meg túl magas, akkir a CPU limit miatt.
Javaslat: Afterburner: Kernel mód. Akkor a nem szoftveres beállítást olvas, hanem a valós értékeket a kártyából, legalábbis tudomásom szerint. nVidia Inspectorral nyilván nem sokra mész.
nV kártyán, ahol tudtam szépen feszt is levenni 2D-módhoz, ott is csak 1-2°C csökkenés jelentkezett.
zozoz1: Szerintem te is tévedsz.
1. RBE-nak van újabb verziója.
2. Biost GPU-Z-vel KELL elmenteni.
3. RBE-ral is flashelhetsz.Mit módosítottál? Azt mondtad, biosban 150MHz van. Ha a CCC cseszi el az órajeleket (és vsz. így van, hiszen régebbivel jó), akkor nem mész semmire, max gart vesztesz, ha emiatt baja lesz a kártyának.
Én simán flasheltem anno W7 alól rendszergazdi módban.A profil átírhatatlanságának 2 oka lehet:
1: írásvédett a fájl.
2: Csak a látszat, mert módosítod, csak a CCC rögtön visszaírja. Notepad++ szépen kijelzi, hogy amint módosítottam, és próbálok bármi állítani CCC-ben, hogy módosult a fájl, és voilá, megint a régi. Nem véletlenül írtam, hogy kikapcsolt OD v. restart kell rögtön a módosítás után. Esetedben deaktivált az OD-t, és restartolj, aztán próbáld meg. +1 lehetőség: elmented más néven, aztán belépsz csökkentett módban és felülírod az eredetit, esetleg írásvédetté is teheted, de nálam volt, hogy úgyis visszaírta, ha a többi szabályt nem tartottam be. 1 órát kísérleteztem a kedvedért, hogy mindent 2x leteszteljek és rendben legyen.Megyek, megnézem a rengeteg pü-det.
Johni5: Hát én ennyire buta kártyát még nem láttam, mint ez a PC4650, mégis működik. Volt anno jobb 6450-emn, azt simán kezelte az ATT, ezt még az sem, pedig nem mai darab. Pedig mindenképpen jó lenne, hogy az órajel-ugrálás megszűnjék.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest