Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz C.Brigante #158 üzenetére
Én is leszarom, de az agymosott moúnikasón meg öldöklős, vérspriccelős meséken felnövő kiscsávók új gépet fognak kérni anyuciótól karácsonyra, ha a régi szar qx9770 + 2x4870x2-őn már nem fut teljes grafikán a cucc.
Ezért is nagy üzlet ilyen játékot írni, amihez kvadrága hardverek kellenek. Legalábbis nagy üzlet a hardvergyártóknak. Azok meg úgyis tömik pénzzel a játékfejlesztőket. Szóval ők biztos jól járnak, még ha nem is adnak el belőle 10.000.000 darabot. -
dangerzone
addikt
válasz 8nemesis8 #160 üzenetére
Hát ez sajnos a mai fogyasztói társadalom lényege. Már a számtech iparban is megjelent. Olyan cuccokat gyártanak, amiket csak pár évig tudsz használni. Aztán vegyél újat. Így tartod életben az egész társadalmat. Ha nem lenne fogyasztás , a gyárak nem tudnának töménytelen mennyiségben termelni, ergo nem vennének fel annyi munkást, stb. stb, tehát összeomlana az egész rendszer.
Szar az egész, ahogy van... Csak a nyersanyag pazarlás megy.C.Brigante: Hát igen...A butább emberek kihasználásában van a könnyű, nagy pénz. Megy is az agymosás ezerrel.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz C.Brigante #164 üzenetére
Akkor meg már az előtted szóló kolléga "hóhűtési" technológiáját ajánlanám. Télen ingyen van.
-
dangerzone
addikt
Hmm....Ez durva eredmény.
Le is hagytál minden eredményem a cpu score-on kívül. Grat
-
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #448 üzenetére
...le is hagytad* . "Mert magyarok vagyunk, nem?"
-
dangerzone
addikt
-
dangerzone
addikt
válasz Dj Dekko! #1954 üzenetére
Nem, csak...
Szóval nem fognak menni.
Meg a 4870-es kártya amúgyis visszafogná sztem a 4890-et. Hülyeség így...Ne is csináld.Amúgy meg a 4870 jelen pillanatban mindenre elég, de ha mindenképp el akarod költeni a pénzed....te tudod ;)
Motaba78: Átlagos érték. Semmi gond nincsen vele. ;) Link
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz katt777 #2273 üzenetére
Én nem akarok, nyugi. Még pár évig jó lesz ez. Most is csak 1860 mhz-n használom 0,85V-on, warcraft III meg cod 2 tökéletesen fut. Ha meg új játékokkal tolom, oda is bőven elég a 3ghz@1,056V.
Aztán szerencsére van benne tartalék még bőven. 4,5 ghz-t emberi fesszel( 1,392v) meg hőmérséklettel viszi. Úgyhogy én teljesen elégedett vagyok vele.Amúgy meg v!ct0y-nek tanácsoltam ezt. De , később kiderült, hogy erre magától rájött.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz danilla #2313 üzenetére
Én is 7500-ért vettem még decemberben itt ph-n. Aztán szerencsére garancialavelet is kikönyörögtem, mert kapásból rossz volt az egyik modul. De az ilyen megesik....
Neked mennyit mennek ,hogy ennyire elégedett vagy velük? Egy everest benchmarkot tolnál a kedvemért? Nekem 1097 mhz-n kifújnak, és ez a bajom velük ,hogy nem mennek többet, meg a copy érték alulról üti a 7000-ret, az meg marha kevés.
Az egyik kitem rev 1,5-ös, a másik rev 5.1-es
-
dangerzone
addikt
válasz katt777 #2337 üzenetére
Szerintem a ramokon minden jól van belőve, de mégis csak ennyit tudnak.
Több screenem nem volt a gépemen, max megnézem újra, de 7000-és eközött változik a copy érték, úgy emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #2340 üzenetére
Jóvan....Jó nagy baromságot linkeltem, azon a képen full más az időzítés.
Most csináltam egy alapórajeles everest benchmarkot. Az eredmény eléggé elszomorító. -
dangerzone
addikt
-
dangerzone
addikt
A saját tapasztalataim szerint sokat gyorsulnak a játékok , ha 4ghz-n van a procim.
De szerintem egy E8600-as szintjéig nem árt húzni a procidat. Persze elegendő az alapórajel is a kihajtáshoz, de sokat gyorsulhat minden, hogy 3,3ghz fölött járatod. Nekem is volt E8200-am. Az alapfesszel ment 3500 mhz-t , szóval tied is bírni fogja feltehetően. -
dangerzone
addikt
Húznod kell mindenképpen azt a procit. Legalább egy ~2,7 ghz-ig, persze emberi fesszel.
Ha ezt nem tudod elérni, felesleges lecserélni a 9800 gt-t.Amúgy itt van egy kis proci összehasonlítás.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #3442 üzenetére
Amúgy elqrtam a linket, ez az. Így biztosan bejön.
sith7: Nincs ott. Valószínűleg , még nem elég régi a proci ,hogy feltegyék. De más oldalakon találni azért tesztet róla.
P00By: Hát ez nem vmi nagy szám. Ezzel így nem durrantanak nagyot.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz Vasinger! #3496 üzenetére
Szélvihar lehet odabenn...
Csak nehogy felszálljon a géped.
Amúgy holnap lehet több lesz ,mint 40 fok...Mivel árnyékba mondanak holnap 38-at. Szép lesz. Be kell tenned a hűtőbe a gépet.bnorci71: Nekem 722/2206 körül volt asszem. Szóval egész jó eredmény. Főleg a memóriát tekintve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Proxmox VE
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest