- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
jesszus, az olah csalados video nalam poen video kategória, nem pedig rasszista... ilyen tartalma is volt a hsz-nek, semmi olyan amilyenre gondolsz, azért ne keverjük a szezont a fazonnall, távol álljon tőlem bármi ilyen is. kicsit felhúztam magam mikor láttam hogy ide copyzza az egyik pümet, azok után hogy jött nekem az apád faszát szöveggel mikor árat mondtam, de igazad van, ez senkire sem tartozik, ergo ő se irogassa a dolgokat még anonim se, pláne h utána dacból vettem ilyen kártyát gyorsan
azt mondod h gyári hűtővel felejtős a durva tuning, de basszus 100%on olyan teljesitménye van hogy lefúj szemben a székről
mit érdemes akkor rárakni?
10 perc konkluziója volt hogy hangos és meleg, a többi majd ha lesz időm foglalkozni vele, talán ma késő du egy picikét, ki is próbálom játékban természetesen.
hütőt mit érdemes idővel rárakni? már ha megéri a befektetés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új áru!!! 09.22. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest