- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
strebacom
senior tag
Cellcom ha kell valami én innen vásárolok:[link]
-
strebacom
senior tag
Ja ezt most azért kaptam, mert hogy nem eredeti, de megvolt a CE változat, csak mikor feltörték akkor eladtam egy hülyegyereknek, de a tört is tökéletesen ment addig, még belenem került ez a 2600Pro...De leszarom az egészet amúgy is csak egy szar hent volt semmi más....
-
strebacom
senior tag
válasz
VaniliásRönk #983 üzenetére
más: azt miért van hohy egy-két játékban hiányoznak a texturák, pl Crysis Mp béta, vagy villognak...???
-
strebacom
senior tag
válasz
VaniliásRönk #980 üzenetére
-
strebacom
senior tag
Igen minden a legfrissebb, format is volt, és directx az augusztusi, még sem megy.....
fura mert a demó meg megy, most próbáltam..... -
strebacom
senior tag
Hali!!
Azt szeretném kérdezni, hogy mióta 2600Pro van a fiam gépében nem indul a Bioshock (alkalmazáshibára hivatkozik és azt irja hogy az ujratelepités megoldhatja a problémát--de nem oldotta meg!!) a 7.10 RC4 driver van fenn, de már régebbit is kipróbáltam, söt a 7.9 patch-et is......Mi lehet az oka kérlek segitsetek, csak kártyacsere volt semmi más és eddig futott, igaz 7300GT volt benne!!Nagyon köszi!!
-
strebacom
senior tag
-
strebacom
senior tag
Na midegy azért köszi a tanácsokat, de nem mondom le, már csak azért se, mert a haveromé a webshop ahonnan hozatom és igy is beszeráron adja, még a szállitást is lefelezte...Mégegyszer köszi mindenkinek, ha itt lesz majd letesztelem és irok....
-
strebacom
senior tag
Miért, már berendeltem, de ha szar akkor lemondom....??????
-
strebacom
senior tag
Töletek is szivesen fogadom a tanácsokat a #805-re.....
és ezt néztem ki: [link]
-
strebacom
senior tag
válasz
CPT.Pirk #795 üzenetére
Hali:
Ezt irtad a 2600Pro/Xt-röl....
"Most a helyedben egy XT-től csak órajleben külömböző PRO-t vennék, eddig szinte mindenkinek sikerült ugyanazt elérni velük, mint az XT-kkel, és árban olcsóbbak.."
Ezt mire és hogyan érted: "ugyanazt elérni velük, mint az XT-kkel"
Ezt kérdem tanácsként, mert ilyet szeretnék (pro-t) a fiam gépébe!!
Köszi elöre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest