Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37550 üzenetére
A franc se mondta, hogy többet használj egyszerre!
Még mindig nem szunyáltál?
Ha többet használsz, az borítja meg a rendszert elsőként!
TuneUp progi, látom, totálisan ismeretlen a számodra, de sztem az XP/Vista manager is.
Ha valaminek, hát Ollie esetében egy kiadós registry- és fájl-takarításnak nagyon is itt az ideje. Persze nem biztos, hogy ez megoldja a problémát, én anno éppen a Catalyst-ek balfaszságai miatt szoktam rá arra, hogy VGA-driver nélkül installálom a komplett rendszert, és csak azt elmentve (visszatöltve) teszek fel új drivert. De nincsenek is soha olyan hibák a rendszereimben, amilyenektől itt sokaknak megjön a havi hajégnekállásuk.LamaCube: Kár, hogy nem jön be, de hát a lényeget már megírtam.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest