Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
joshua7
veterán
2 darab 4850-hez viszont má kell a quad core, most még csak 1 van a gépemben
Azért ez így feltétlenül nem igaz. A játékok kb. 99%-a tesz a quad core-ra, azokban a minél magasabb (kétmagos procis) órajel számít. Annak a támogatottsága meg talán már nagyon a 10%-nál.

szerk: olvastam tovább, látom katt kolléga próbálta elmagyarázni a dolgot. Csak kicsit sok az értetlen ember...

-
katt777
félisten
Mit csinálsz a quad procival a 2 magos játékokban???
Csak egy drága 2 magosod van.
Persze Vantage tesztben vagy 3DMark CPU-score-ban (felnyomja az össz-pontszámot) jól mutat. Én azért sok olyan quad-os 4850 tesztet láttam (felhasználóktól, nem a tesztekben feltuningolt extrém cuccokkal), amelynél gyorsabb az én konfigom (természetesen nem a roppant kevés 4 magot tartalmazó játékban).
Sok helyütt írják: CF-t a nagy felbontáshoz vásároljunk, 2000-es felbontás felett.Syckaloz: Neked is.
Rollins: Elég buta dolog csak úgy "kihajtásról" beszélni, amikor ez erősen felbontás és összetettség-függő. Amíg pedig az alkalmazások többsége nem támogatja a 4 magot, addig quad mellett érvelni, nos, az megint botorság. Szóval e téren igazad van.
A túlnyomórészt 1280-as felbontáshoz viszont tényleg kell egy izmosabb proci, mert attól, hogy duplájára gyorsul a megjelenítésed egy harmad olyan gyenge VGA után, még nem biztos, hogy ki van hajtva az a 4850. Persze, ha minden simán fut így is, gondolom, téged sem érdekel, ha hiányzik esetleg 10-15%. Tesztelni meg úgyis tudod a saját konfigodban is a kihajtást, minden játékkal. Ha megy 1900-ban játszol, hát oda tuti elég egy kicsit megpiszkált 4300-as.
Egyébként amit láttam teszteket, kb. 10% elmaradásuk volt a 6xxx prociknak a 8xxx szériával szemben, azonos órajelen.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Asztalos klub
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csak egy drága 2 magosod van.