Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz ferko0726 #57299 üzenetére
Hát még ezek az igények is relatívak nagyon.
Van aki élvezi a zenét egy BT hangszórón is, vagy pl. amikor kimegyek a kertembe, akkor én is egy mini prüntyögőt viszek ki magammal, de azon is élvezem a zenét.
Kijöjjön a tömörített vs. veszteségmentes közti különbség <--> használtan max. 50k. A kettő közös halmaza igen szűk lesz.
De eszembe jutott valami.
Az Amlogic S905 procis lejátszók igen kedveltek mostanában, és létezik belőle SBC is Odroid C2 néven (by HardKernel), ami egy Raspberry méretű kártyaPC. Van hozzá kiegészítő DAC kártya, amivel egyből nyersz egy analóg kimenetet, és kapható hozzá saját távirányító, stb.
Nem high-end kategória, de korrekt hangminőségre (lehet) képes (Odroid C2 van nekem, de a DAC kártyáját még nem próbáltam).
Külföldi rendeléssel szerintem bőven bele kell férned az 50k-ba. Itthon is szoktam látni használtan eladó Odorid C2-ket, akkor csak a kártyát meg esetleg pár kiegészítőt kell kintről rendelned.
Szoftver terén én a LibreELEC-et ajánlom hozzá, van hivatalos támogatása.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest