- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ASUS RT-AC87U

Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunpower
tag
Az nagyon nem rossz cucc, de Merlin kínlódik vele, mert igen sok a Broadcom zárt kód benne. (Béta már van rá.)
Ha kijön rá a végleges, akkor érdemes lehet elgondolkodni rajta.
Én is filóztam sok routeren, végül az Asus RTAC86u és a Synology RT2600ac maradt, de nagy valószínűséggel az utóbbi lesz a szoftver és a kisebb fogyasztás miatt. -
sunpower
tag
Köszi az infót!
Nemsokára lesz Digi (remélem) és nézegetem a routereket, hogy melyik mennyit tud felfelé (tudom, ezek nem NAS-ok), de szinte semmi infó, csak így fórumon lehet valamit megtudni. Persze az sem baj ha nem eszi le a hajamat 0-24 működés esetén.
Az RT-AC86u ígéretes még a proci alapján, meg elvileg lesz majd hozzá Merlin is, de rettenet ára van és a wifi nálam nem szempont.
Valami olyan router kéne ami keveset eszik, wifi csak éppen, és USB-n jó sebességet tud (transmission felfelé). De tudom, ne álmodozzak......
-
sunpower
tag
Üdv Mindenkinek!
Kérdéseim:
- Ha kikapcsolja valaki a wifit, akkor a dedikált proci sem fogyaszt? (Nekem csak akkor van bekapcsolva jelenleg egy másik routeren, ha a telefonra kell valami.)
- Gyári vagy Merlin Fw., külső HDD, valamint PPPoE kapcsolat esetén mennyit tud felfelé tolni a beépített (esetleg entware-Transmission) kliens amit még elbír a vas?
- Merlin Fw. esetén is van a 100 db-os korlát a kliensben?
Előre is köszi!
sun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest