Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Nono!
Megy az első rugásra. Legalábbis Neked csak egyszer kell rugnod.
Utánna már Ő noszogatja magát. ;)Az első néhány alkalomnál még én is megijedtem.
Hidd el, nem érdemes foglolkozni vele. Ez így "normális".Egyébként ha kilépsz winből, és utána egyből visszakapcsolold a gépet, akkor elvileg nem kellene csinálnia. (Hacsak nem, nem tud elsőre feléledni valami tuning miatt, de akkor meg szólnia kellene, hogy "Owerclocking failed".)
-
norb7
tag
Attól hogy adsz a ramoknak több feszt nem érsz semmit, mert sztem neked a problémád, hogy kikapcsolás után áramtalanítod a gépet, tehát vagy a tápot, vagy az elosztót is kikapcsolod. Vagy nem így van? Mert olyankor csinálhatja ezt. Bár mivel nem vagyok otthon nem tudom kiprobálni, de nekem ugy rémlik, hogy áramtalanítás után is csak egyszer indul. Csak akkor indul kétszer, ha valami olyat állítok biosban, vagy ha esetleg a memória modulokkal játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS RT-AC68U
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest