Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz r.levente75 #1851 üzenetére
A mercenary tier-ek a bónuszok miatt jók. Pl. több Orichalcum a küldetésekből a legutolsó tier-ben. Általában ha tier-t akartam lépni felhúztam 5-re a körözést vagy mi az.
A madárral megnézed az ellenfeleket, ha legendary-k akkor nem megölöd csak kiütöd őket és akkor lehet toborozni.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Jim74
nagyúr
válasz r.levente75 #1875 üzenetére
Mérgezős daggerrel (Arachne's Stinger) és nyíllal, sok jól idozített elugrással. De csak kb. 5. nekifutásra sikerült.
Medusa az víz alatti küzdelem lesz?
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz r.levente75 #1891 üzenetére
Bemész az inventory-ba és ott az Engraving gomb. Kovácsnál szintén az a rész illetve van egy speciális kovács is.
-
Jim74
nagyúr
válasz r.levente75 #1900 üzenetére
Én ma jutottam el hozzá. Nem volt egyszerű legyakni.
De miután rájöttem a "taktikájára" utána már elég jól szedtem le az életerejét.Mondjuk az utolsó etapban kicsit mocsok stílusra váltott
-
Jim74
nagyúr
válasz r.levente75 #1902 üzenetére
Nekem azért egyszer-kétszer halálközeli élményem volt...
A toxikus fingós így utólag könnyebbnek tűnt, mint a Medusa, bár azzal is megszenvedtem, ha jól emlékszem.
Engem most kezd jobban érdekelni a játék, hogy jönnek be végre az ősös, meg az assassin-os szálak. -
Jim74
nagyúr
válasz r.levente75 #1904 üzenetére
Hema tetszik a játék és leköt, akkor szerintem vedd meg. Mennyi egyébként?
Én olyan 50 óra játék után kezdtem kicsit ráunni, de kb. 100 óra után megint megjött hozzá a kedvem. -
Jim74
nagyúr
válasz r.levente75 #1907 üzenetére
325 óra? Az hogy jött össze? Nekem már csak kb. 10 achi van hátra.
-
Jim74
nagyúr
válasz r.levente75 #1909 üzenetére
Valószínűleg nem egyforma nehézségi fokozaton toljuk
-
Jim74
nagyúr
válasz r.levente75 #1911 üzenetére
Én ia normál szinten tolom, de nem megyek neki olyannak, aki sokkal magasabb szinten van nálam.
-
Liner
aktív tag
válasz r.levente75 #1918 üzenetére
Csata eredmény a végén...
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Jim74
nagyúr
válasz r.levente75 #1970 üzenetére
Szerintem az Odyssey DLC-i is egész jók. Szerintem jobbak, mint az alapsztori.
-
Jim74
nagyúr
válasz r.levente75 #1972 üzenetére
Elysium, UnderWorld, Atlantis azok új map-ek. A Legacy of The First Blade az valóban nem új helyszín.
-
Jim74
nagyúr
válasz r.levente75 #1974 üzenetére
Nekem is jobban tetszett az Origins, de az Odyssey DLC-k számomra nagyot dobtak az élményen.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz r.levente75 #1976 üzenetére
Ha már ellenséges piros zónában vagy akkor nincs mentés. Csak ha kimész onnan és nem támadnak.
[ Szerkesztve ]
-
Gomisan
tag
válasz r.levente75 #1976 üzenetére
Ja, sajnos ellenséges területen nincs auto-save sem. Fun fact: épp most néztem meg hogy bár Steam-en 110 órát mutat, a mentésnél meg csak 85-öt, vagyis a 110 órából 25-öt haldokolva töltöttem. Az ilyen erőd végefelé meghalások gondolom sokat kitesznek ebből...
-
Gomisan
tag
válasz r.levente75 #1979 üzenetére
Hát szerintem az Odyssey-ben is így van, én arra (is) gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz r.levente75 #1981 üzenetére
Az egy dolog, hogy nem halsz meg ha leesel, de ellenséges zónában ugyanúgy nem ment. Sajnos szívtam már meg én is sokszor. Olyankor én elbújok és kimegyek a zónából menteni.
-
Liner
aktív tag
válasz r.levente75 #1996 üzenetére
Íme valaki aki erre nem jött rá.. :-)( - nagyon-de nagyon nem vagy egyedül)Többieknek köszönöm a tanácsokat
Első blikkre csak érzékeny vagyok és 65 colos képernyőn nem nehéz ezt észrevenni de átnézem a wint.
[ Szerkesztve ]
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
válasz r.levente75 #2005 üzenetére
fogadd meg a tanácsom és bindeld azaz rakd az abilityt f1 re (már ha pcs vagy) Pld most én úgy játszom, hogy elnyomom a battlcryt meg a lassítást amint van plussz 8% overpoweren is van az úgy egy fincsi kezdés. :-) azonnal nyomok egy f1 et a Battlecryt kicserélem ring of Chaosra mehet vissza miután megkapták a magukét kapnak egy fury of the bloodlinet nyilván f1 azt meg bull ra cserélem és megyek az íjászokért vagy ahol megy a tömörülés bull lassítással meg battlecryal a legfincsibb egyet aki féltávon van odalöksz a másik 2 höz és bumm. Ugye a játék szépségei a lassításba még azt is imádom le se esett és már ütöd vágod… :-) Még egy jó tanács.. A fegyvercsere gombot is elérhető helyre kell tenni. Alapból pc n nagyon béna ugye t.. Pedig iszon yat élvezhető és fontos. Pld fejlesztesz egy fegyvert 30 % ra fejlesztett roddal bepörgök párszor azt máris ott van négy öt szerencsétlen negyed élettel akit csak le kell vágni a fejlesztendő fegyverrel. Meg amúgy is sok okból fontos a fegyverváltás sztem.
-
Liner
aktív tag
válasz r.levente75 #2005 üzenetére
Amúgy akkor bocs, hogy neked rontottam bevallom én is 300 plussz óra fölött jöttem rá erre. De igaza van anonak így is úgy is játszható. De szerintem minél több a variáció az annál klafább. Kérlek 565 óra 50% 80 as szint. Szóval én nagyon de nagyon nem rohanok. :-) Mióta meg lecseréltem razer adder elite re a rágcsálómat, nem volt rossz (mx 511) se hál istennek megadta magát a görgője. Hát ezzel az egérrel élvezet a vadászat úgyhogy amerre megyek én vadászok. slussz. :-)
-
Liner
aktív tag
válasz r.levente75 #2007 üzenetére
Igen azért. :-( sry
-
Gomisan
tag
válasz r.levente75 #2031 üzenetére
Többféle van belőlük, és majd lesz egy küldi a kieg sztori végefelé hogy öld meg az egyiket (nem konkrétan ezt írja a küldi,valami remove the pharaoh's curse vagy valami ilyesmi, én is csak onnan tudtam, hogy utánaolvastam annak a küldinek). Addig én pl. nem nagyon foglalkoztam velük.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz r.levente75 #2033 üzenetére
Meg tudod őket ölni, némelyik kemény eléggé, én el is szaladtam sokszor, mert esélytelen volt, főleg olyan gyorsan. Vannak könnyebbek meg nehezebbek, de igen majd egy küldetés megkér arra, hogy egy "XY" nevűt kell megölni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz r.levente75 #2035 üzenetére
Már nem emlékszem, talán Cursed fegyverek, illetve azok amin van Multiplier.
-
tibaimp
nagyúr
válasz r.levente75 #2035 üzenetére
Én úgy tudtam megölni őket, hogy lovon vágtatva nagy mérgező buzogánnyal, ami mérgez is így a sebesség miatt iszonyatosat sebez és persze jól ki volt tápolva a karim is, csak példa, a +1% sebzés a képességfán, ami 1-1 skill pont, oda én betettem 64 db-ot, így eleve +64%-al sebeztem nagyobbat.
[így nézett ki a krakter fejlesztés]Ha megölöd őket, ha jól emlékszem azt a ritka kristályt kapod 30db/lény, amivel a fejlesztéseket be lehet fejezni.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz r.levente75 #2039 üzenetére
Meg lehet ölni őket, én legalábbis így csináltam. Arra figyelj oda, hogy eléggé távolodj el tőlük mert egy ütéssel megölik a lovadat alólad. Így nyírtam ki a fejvadászokat is, a kis piros ikonokra gondolok, ott fejlesztettem ki a technikát .
A buzogány nem emlékszem ez volt-e, a lényeg, hogy a fegyver alapból lassú, de nagyot sebez, viszont a lóval kompenzálod a lassúságot, a mérgezés is kellett, mert sebzett rajtuk szépen, de azt majd megnézed melyik a jó.
Amúgy azt tudod, hogy van egy csomó spontán +1 ability pontot adó hely? Fel kell deríteni a ? helyeket, és ilyen pl.: a Rest of peace (tán ez volt a neve), vagy a Tomb-ok. Ilyen hely összesen van vagy 30-40, ami +30-40 Ability pont.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
rumkola
veterán
Ti milyen nehéézségen játszotok?
-
tibaimp
nagyúr
válasz r.levente75 #2043 üzenetére
Hogyne ütöttek volna le, nem is egyszer, azok vissza is mentek a saját síkjukba, de a többit kinyírtam, és elég kristály is összejött ahhoz, hogy kimaxoljam a fejlesztéseket. Mondjuk tovább nem csináltam, az igaz.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Gomisan
tag
Nekem 10 vagy 15 ability pont volt csak a sebzésen, mondjuk én a cursed karddal játszottam végig, szóval többet sebeztem alapból. Én leszálltam a lóról és simán lekaszaboltam őket karddal. A dodge-ot kell ügyesen használni, igazából az összes ilyen dodge-olós játékban ha kifigyeled az ellenfél támadásait, akkor csak annyi az egész, hogy kidodge-olod és megütöd párszor, aztán ezt ismételgeted (nightmare fokozaton is).^^
-
VTom
veterán
válasz r.levente75 #2064 üzenetére
Nekem az volt a legnagyobb bajom a játékkal, hogy nem tudtam így játszani vele.
De rájöttem, hogy én voltam a hülye, azóta barátok vagyunk.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Liner
aktív tag
válasz r.levente75 #2080 üzenetére
Köszi.
-
attiati
veterán
válasz r.levente75 #2208 üzenetére
Jó a játék egyébként, meg eszméletlen sok munka van benne.
Hosszúra sikerült a játékmenet. -
tibaimp
nagyúr
válasz r.levente75 #2243 üzenetére
OK, köszi, kipróbálom!
-
Roland861010
addikt
válasz r.levente75 #2273 üzenetére
Köszi nektek már rá is mentem!
-
bexinho23
őstag
válasz r.levente75 #2312 üzenetére
Igen, van náluk jó cucc. De ha megölöm, akkor ugye már nem fogok velük találkozni a játék során, nyugtass meg Furcsállom, hogy a TIER listán nincsenek háttal fordulva...
-
mr.dana
aktív tag
válasz r.levente75 #2332 üzenetére
igen . ettől félek én is . hogy most még talán elmegy 28 -30 szint körúl , de később meg sz@rabb lesz
-
mr.dana
aktív tag
válasz r.levente75 #2372 üzenetére
-
Lehiñito
senior tag
válasz r.levente75 #2392 üzenetére
Érdekes, mert nekem is ezen a héten adta be a kovács. Mindig nézni szoktam, hogy mit adnak el és most leltem rá. Én 50k-t fizettem érte.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz r.levente75 #2392 üzenetére
55ezer volt, szívtam is a fogam, de a látvány kárpótolt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
lanszelot
addikt
válasz r.levente75 #2422 üzenetére
csuvicsuva: balfékeskedésem én kérek elnézést, hogy nem vagyok profi gamer
ott van minden, direkt bementem a menübe, ez a feladat, tehát nem csak úgy oda megyek. /10 es szint kell hozzá/ -
tibaimp
nagyúr
válasz r.levente75 #2452 üzenetére
Úgy tudom a fast tarvel pontok (kitekintők) feloldásával erősíted a madaradat. Amúgy tényleg úgy van, egy mezei katonát már simán egy rárepüléssel félig lesebez.
-
lanszelot
addikt
válasz r.levente75 #2493 üzenetére
a fenébe , tényleg
s4hu|SyD^: ha 90-es szintel mész be, akkor elhiszem. De én 3al alatta vagyok, így nem olyan egyszerű, és sokat kell mozognom.
Ha nem akarod, nem kell olvasnod, látod a nevem és nem olvasod el, ilyen egyszerű. Ez egy fórum, itt nem csak leborulni lehet egy játék előtt, hanem beszélgetni is.
Én ki szoktam fejteni, nem csak oda dobok szavakat /sőt, videókat is készítek, hogy lássátok/.
Míg sokan be böfögnek két szót, és azt hiszik ez válasz. Beszélgetni tudni kell, de nem kötelező. Tehát nem elküldeni kell, hanem átugrani. Nem akarok mindenkinek megfelelni.
Arra se válaszolt senki, hogy ki tolta ki fullosan /gondolom senki/ , de nyomjátok rám, hogy de béna vagyok.tibaimp: Egy teljes játékhoz hozzá tartozik, és szerintem igen jó a Bounty, és a Contract, mivel némelyik igen nehéz.
Ha nem tetszik ne csináld, csak a kötelezőt. Én mindent tolok, mint Origins-ben.
Sajnos az 5-ös körözöttséget sehogy se tudom elérni. 4 fejvadász a max , de 4 ellen nem tudok folyamatosan harcban lenni, pláne, hogy mindig beszáll kakas, disznó, mamóka seprűvel, és ki kell jönnöm középről, ekkor pedig iszonyat gyorsan lemegy a körözési szint, és megint csak 4-es.
Van valaki aki megcsinálta ezt az eredményt? -
mr.dana
aktív tag
válasz r.levente75 #2515 üzenetére
persze , ez volt az alap kérdés .. hogy már túl sűrűn jött a maximun capacity r.....
-
mr.dana
aktív tag
válasz r.levente75 #2519 üzenetére
-
Lehiñito
senior tag
Háát. Fel idegelt engem is, mikor már sokadjára kezdtem újra, de mindig legyőzött. Akkor kerestem rá youtubon. Ez volt az első videó amit beadott. 1-2 perc alatt lezajlott a buli.
-
VTom
veterán
Hogyne lehetne
Én is menekültem már be spártai katonai táborba zsoldos elől, nagyon gyorsan szétkaptákEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz r.levente75 #2849 üzenetére
Azokra mostanában nem kell sokat várni, legtöbb játéknál pár hónap és már -30-50% a kedvezmény.
-
dbzmonty
tag
válasz r.levente75 #3003 üzenetére
56-os szintű, nem 56 éves Bár biztos vagyok benne, hogy 56 évesen is tolom majd a gaminget . Nem voltam szerintem annál a kománál. Néha upgradelem a gold cuccokat, de gyakran jön új gear ami miatt már cserélhetem is le, ezért nem szeretek sok pénzt és nyersanyagot költeni gear-re. Beállítottam, hogy a mobok szintje 4-gyel alám essen, a dlc-kben pedig ugyanolyan szintűek, mint én, így nem értem mi értelme fejlődni, ha ők is folyamatosan ugyanolyan szintűek.
-
HugóBoss
tag
válasz r.levente75 #3195 üzenetére
Igen, most már ilyen 9000+ fa kell mindenhez Sokat kell ezért kalózkodnom
-
tibaimp
nagyúr
válasz r.levente75 #3197 üzenetére
Ha jól emlékszem, a pontok alatt van az jel, mint egy "zárójelbe tett madár" arra rányomsz, és előjön egy óriási lista, ahol 20 pontot tudsz rátenni kb. mindenre. Én ennyi mindent ki sem fejlesztettem itt az alap skill képernyőn, hanem kb. oda pakoltam mindent.
Keresek screenshot-ot, ha találok beteszem ide.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest