Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Elég hosszú ez a játék.
Szerintem túl sok mellékszálon voltam, 40-es szint. A térkép felén se jártam.
Hogyan lehet a cultistokat gyorsan megtalálni és "villámgyorsan" végigjátszani a játékot?Ha egy kötélen függeszkedik a játékos (vagy falon, vagy bárhol), hogyan lehet azt elengedni? Hogyan lehet leugrani róla?
A rejtett "tárgyakat" (láda, anigmata osaka, stb...) kutatni kell mindig vagy valahogy fel lehet fedni őket, ha először járok az adott helyen?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
találtam egy jó módszert a rejtett dolgok felkutatására:
Ikaros-t felküldöd és jobb egérrel rásasolsz közelről és ahogy pásztázod a ráközelített terepet.... felfedi a rejtett dolgokat (láda, anigmata, stb...)
Ez a módszer egyébként mindenre jó.Rengeteg rejtett dolog van a játékban. Például nem is tudtam, hogy G betűvel lehet nyílvesszőt váltani.
Van köztük egy paralyze nyílvessző, ami ugye kiüti az ellenfelet, de meg nem öli.
Utána lehet recruitolni a kiüttött ellenfelet a hajódra (ugyanúgy, mintha leütnéd ököllel).
De így jóval erősebb ellenfeleket is fel lehet bérelni a hajóra, mert a távolból könnyebb kiütni őket nyílvesszővel.(például várkapitányokat, national leadereket)
Most például találtam legénységnek egy sárga keretes (rare) embert.
+3 tulajdonságot erősít a hajómon.. -
attiati
veterán
Minotaur-hoz járó kulcsot hogyan lehet megszerezni?
Ő lenne az utolsó főgonosz. De hiába megyek le a Labyrinth of Lost Souls-ba, nem lehet semmi tenni.https://youtu.be/A1F4TILII28
Nincs meg ez a kulcsom -
attiati
veterán
válasz r.levente75 #2208 üzenetére
Jó a játék egyébként, meg eszméletlen sok munka van benne.
Hosszúra sikerült a játékmenet. -
attiati
veterán
válasz Roland861010 #2217 üzenetére
Amíg főszereplőre nem támadsz (főleg jelenetben), addig nincs jelentősége.
Hiába csinálod ki őket, újra ott lesznek, ha visszatérnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest