Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
válasz S e t h #1062 üzenetére
Ha PC-n játszol, én előtte mindig még Windowsban bekapcsolom a HDR módot.
Elvileg Odyssey is képes rá, hogy aktiválja, deaktiválja, de így nekem eddig nem volt gondom vele, működött rendesen, bár az elején több órát elszórakoztam vele, mire a rendes (számomra) értékeket megtaláltam.Viszont most az új patch óta mintha elállítódott volna az egész, túlszaturált képet ad. Próbáltam újraállítani, de már a 0nit-es beállítás is fals eredményt ad. Úgyhogy várok, illetve nézem support fórumot, hogy másnál is előfordul-e.
Amúgy sajnos ennek a technológiának még teszt fázisa van nagyon... ahány játék, annyi féle kezelés. hol jó hol nem.
-
evitiguF
senior tag
válasz S e t h #1064 üzenetére
Most jött egy frissítés PC-re, és nekem is elérhetetlen lett a HDR mód bekapcsolása.
Tegnap még be lehetett kapcsolni, igaz rosszul működött, ma meg már nem.
szerk.:
Hoppáré!!
A patch átállította a Window Modeomat borderlessre!! Ez volt a hiba! Visszaállítottam full screenre, és láss csodát, működik!!
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
válasz S e t h #1075 üzenetére
Én megvártam türelmesen. Lesznek olyan helyek, amik szint felett vannak, mégis ott játszódik egy küldetés. Olyankor nem szabad rosszalkodni, mert levágnak 2 mp alatt. Nekem legutóbbi két Quest helyszíne 8 km távolságban volt. A térképet már nagyjából felfedeztem, így megkerestem a legközelebbi Sync pontot és onnan már alig 800 m volt a célig. Szó se róla, rengeteget kalandoztam és járkáltam, de Lvl14-en nagyon könnyű bajba keveredni, sőt... A baj talál meg téged. Pl. magas szintű kalózok vadvizeken. Ráadásul a Kultistákat nagyon jól felépített rendszerben lehet megölni. Mindig akad egy-két szabad préda, de sokhoz külön Quest megcsinálása vagy Story folytatása kell. Lehet belemerülsz, megölsz hármat, aztán a következővel mittomén, 5 óra játékidő után találkozol, vagy még később. Szépen jönnek majd sorba.
Előre lehet szaladni, de kockázatos. Én az utóbbi 10-15 órát úgy játszottam le, hogy mellékküldetésekkel feltuningoltam magam XP-vel, és mondjuk 34-36-os szigetre nem 33/34-es szinten érkeztem, mint korábban, hanem 37-esen, ami nagy könnyebbség sok esetben. Többet lehet harcolni, kevesebbet kell elmenekülni.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz S e t h #1075 üzenetére
40 valahányas szint vége felé 46 vagy 48 már szinte minden a te szinteden lesz, ezért van az, hogy még kisebb vagy a térképen sokkal nagyobb szinten lévők is vannak. Viszont ahogy közeledsz az 50-hez már nem nagyon fog számítani. Meg gondolom attól is függ, hogy milyen nehézségi szinten vagy, legalábbis 50 környékén és afölött.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Habugi
addikt
válasz S e t h #1084 üzenetére
Az első kérdésedre..
A magam részéről arra álltam be, hogy minimum legendary legyen, kvázi arany háttér a portrén és az általuk adott bonuszok ikonjain baloldalt legyen meg fullosan az 5 csillag/pötty/akármi.
Húzom be őket egymásután és amelyik haszontalan azt egyből rúgom is ki.A második/utolsó kérdésedre még én is keresem a választ, nekem is jól jönne.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz S e t h #1106 üzenetére
Mindentől függetlenül, a Mercenary vonalat érdemes nagyon megtolni mert Tier-ből feloldható az 50% Ship/Gear Upgrade bonusz és az Engraving is.
Asszem cirka ~30ig nem is nagyon költöttem Gear upgradere, mindig az éppen legjobb Warrior bonuszos EPIC cuccot vettem fel ami esett.., cserébe a hajón már minden Kék volt. Unlockoltam a két 50% discount bonuszt és fullra toltam az Adrestiát, nem akartam később is azzal hikózni h arra spórolok a nyersanyagokkal és nem a Legendary cuccaimra.
Sikerült összemákolni 3db 25%-os Fire arrow dmg bonuszos mukit, szóval most olyan a sztory hogy kihajózok és mindenki menekül amerre lát.Ha újra kéne kezdenem sokkal korábban mennék rá a Mercenary Tier-ekre, az Adrestianál ugye a Table igényt is felezi..!
Ami számomra csalódás az az Orichalcum @ Sargon..
Ami legendary cserélődött nála hetente azok eddig számomra nettó 20fillért nem értek, az Olympian Giftekbők meg már vagy 12-15db -ot vettem, mind valami átlagos EPIC cucc lett, semmi "extra" és/vagy Legendary.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz S e t h #1137 üzenetére
Amit a bal felső sarokba teszel Mercenary-t azt fogod meghívni, szóval az elsőt lényegében, és ha jól tudom harcolnak is, ha pl. olyanod van, hogy állattal is rendelkezik akkor az is harcol szóval egyből 3-an vagytok, ha neked is van állatod akkor már 4-en. Nem próbáltam még, fórumon olvastam, hogy valaki így játszik.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz S e t h #1146 üzenetére
Gondolom tisztában vagy, hogy mekkora hatalmas pénzt szednek be mikrotranzakciókból. Amíg nem károsítja a játékod, szóval nem pay2win engem hidegen hagy. Talán több bevételből többet fordítanak a fejlesztésekre. Pay2win játékkal volt szerencsém játszani évekig. Hidd el inkább legyenek skin-ek.
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz S e t h #1158 üzenetére
Milyen gyakran laggol? Hívjunk ennek. Kb 40 órám van a játékba. Ha mindent szigorúan ideveszek akkor volt a textúra beragadás, láttam már lebegő halat, mint a diafilm úgy akadt ez volt 3xor talán ekkor a játékot restartolni kell de ez egy bug sajnos és még nem javították. Sajnos hibák lehetnek mert ugye hatalmasak a játékok. Nemis foglalkozom vele különösebben.
PS5
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz S e t h #1162 üzenetére
PC-n nekem nincs akadás csak leesik az FPS nagy városokban.
Mercenary-k bárhol lehetnek sajnos. Volt hogy a hegy tetején lévő egyetlen táborban császkált, de szerintem nagyvárosokban hamarabb találsz vagy öld meg az összes kicsit.
-
Anubris
őstag
válasz S e t h #1192 üzenetére
Fasza kép.
Ami érdekes, hogy pont az Origins után az Odysseyben nincs pajzsa a karakternek, pedig a görög/spártai hoplita vonalhoz jobban passzolna.
A Hunter ág nagyon erős, csak én jobban szeretem a közelharcot. Az 1500%-os overpower képessége nagyon beteg. Predator shottal meg lehet sniperkedni.
Ha a lvl 50-es mercenaryra gondolsz, akkor őt csak az arénában találod meg elvileg, az utána következő S tier 1-2 mercek meg megint össze vissza a világban mászkálnak.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz S e t h #1258 üzenetére
Én nem farmolom a leader-eket, ha közelben van megölöm és ennyi.
Ami meg kell azt megnézem és azokra rámegyek, mert nincs kedvem később megcsinálni, de sajnos most kevés az időm a játékra vagy csak túl fáradt vagyok így nem igazán haladok.
-
hdekakas
senior tag
válasz S e t h #1324 üzenetére
Mindent kijátszottam, már majdnem végig a Legacy DLC-t is, és így vagyok 66-os szintű.
És még így is vagy 30-40 battle-t lenyomtam, ami igen sok xp-t ad.
Itt meg már horror xp kell egy szintlépéshez.
Mennyi kell majd a 98-ról 99-re lépéshez, 5 milliárd? 😅
Szóval szerintem az eredeti 50-es level volt a jó ötlet. Hiába lehet szintet lépni, de ahhoz valami tartalmat is kellene kapni!Más: szerintem a gold se érte meg az árát! Legacy of the first blade? Egy epizód kábé 2 óra hossza mindent megcsinálni, és xp-t is alig ad.
Azért az Originsben komplett új térképeket, új grafikát, új játékvilágot kaptunk egy-egy dlc-vel. Na és tízenóra játékidőt... Itt meg? Megjelenik egy újabb pötty a térképen, és lehet menni, kill eztmegazt, free eztmegazt, loot eztmegazt. Szuper. 😏 -
-
hdekakas
senior tag
válasz S e t h #1332 üzenetére
Én már pre-order megvettem a New Dawn-ot, csináltam is neki egy topic-ot. [link]
Meglepően semekkora a játékra az érdeklődés ahogy elnézem, sehol.
Annyit elárulhatok, hogy PC-n rendkívül jól fut! Minden ultrán, 4k-ban, még a motion blur és volumetric cloud is ultrán, ráadásul legmagasabb élsimítással, és így is stabil 60 fps, 55 fps alá még eddig semmilyen körülmények között nem ment.
Akkor úgy látom, nem csak én érzem úgy, hogy túlzás az a lvl99, mert egy 50-60 fölött már csak az unalmas, ismétlődő napi vagy battle küldetések által lehet jutni. Nem mintha kábé level 10 fölött is már nem csak az ismétlődő tartalom lett volna, -de ott még legalább más-más területen.
Hát nekem csalódás volt eddig a dlc. Azt hagytam utoljára, mikor már minden kész volt. Errefel lehetett elölről kezdeni. A már kipucolt területekre kellett újra menni, és ott újra kill captain, loot treasure, free captive. -
noxon
őstag
-
Szabi®
addikt
válasz S e t h #1375 üzenetére
Pedig az,ez tény,grafikában részleteiben,animációban köröket ver az Odyssey-re,ha az openworld neked annyi pluszt adott még igy kidolgozatlanul is akkor nem,de ezt a áll rpg vonalat nem is lehet pozitivumként emlegetni,már csak azért sem,mert amiket skill pontokért megveszel azok nevetséges blődségek.
Az akkori játékaik meg még a "reálisabb" öléseket (korhű fegyverek,kivégzések) tartalmazták.
Nah meg aztán ezek az Ac-k már csak cimben azok,annyi formulát gyúrt össze az Ubisoft hogy semmi köze nincs az elödökhöz,(elkorcsosult) jó rpg-t meg ezekböl még sok sok évig nem tudnak össze rakni,azt az erre szakosodott studiok is évtizedes tapasztalat munkájával érték el (morrowind világa,witcher univerzum)hdekakas Én még egy Sapphire 380x+i5 4570 el nyomtam,full hd,és majdnem maxon ment,az életbe nem láttam olyan élethű várost mint azt a Paris-t .
Én is havernak mutattam ő várta jobban,lelombozta hogy mivé lett a franchise,éveket kellene pihentetni ezt a cimet (far cry-t is) Mert csak vicc tárgyává vállnak[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz S e t h #1378 üzenetére
Hatalmas előre lépés van gameplaybe, grafikába mindenbe. Végre megújult a sorozat nem pedig ugyanazt adták ki. Én játszottam a Black Flag óta mindel. Régebbiek is megvannak de a grafika, irányítás.. :/
Az eladások amúgy a Ubisoftot igazolják.Nekem is bejönnek a Far Cry-ok mert fun és szórakoztató
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Szabi®
addikt
válasz S e t h #1378 üzenetére
Bele állhatunk ebbe.
Volt ugye 2008 -ban egy Crysis-unk ami annyival elörébb járt hogy amik utánna jöttek évekig cimek mind visszább volt,akkor igy irhatjuk joggal hogy a Crysis elörelépés volt a jövöben nem ? (ha már az idöutazást emlegetted)Nos a Unity-t hogy te nem ismered nem ejt csorbát a minőségén,de az a játék akkor lefektetett egy olyan szintet amit mára már csak vissza lépések követtek,nem csak a grafikáról beszélek,kidolgozottság,animáció,korhű épületek stb
Nem tartozom semmilyen táborhoz,az Ac 2 és a Unity volt a legjobb részek számomra ,ez a fanság már csak kiforgatás részedröl.
Honnan is indult ez a játék és az elnevezés "assassins" ez az aszasszinátákat takarta igy joggal viselte a nevét.Ez ma még áll szted ? (költöi kérdés volt) Ezért hoztam fel hogy ezek a Creedek csak összecsapott középszerü játékok lettek (Originst kivéve)
/ "nyomokban mogyorót és dióféléket tartalmaz"/Nekem az tetszik ami jó és minőségi.Te pedig leirtad hogy nulla az igényszinted,van ilyen is.
Deck Black Flag-be szebb a viz mint ebbe
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz S e t h #1387 üzenetére
Nekem semmit nem kell elmagyaráznod,van egy tézisem amit más is észre vett és fel figyelt rá.
Az hogy téged a grafika,animáció,realizmus nem érdekel egy dolog,nem vagytok sokan abban a táborban,és nem irnám ezt ha a Unity és az Odyssey között nem lenne 5 !!! év,de van.Hogy én mennyiben vagyok "retro" (Unity már retro ? te mikor kezdtél el játszani ? 2 éve?) és miben ragadtam,ne próbáld úgy beállitani mintha egy tetris szerü játékot hoznék példának
Látom nagyon szük látó körü vagy,és sztem ezen az egy topikon kivül más helyeket nem látogatsz,akkor láthatnád a véleményeket az odysseyröl,amiröl még te magad is fentebb leirtad ugyan azt amit én(hibákat,nem is tudom miröl beszélünk amikor te is észre vetted),van egy véleményed,van nekem is,tartsd tiszteletben,kár mindenkibe bele állnod,aki nem azt vallja amit te.Igen elvárom 2019-ben hogy egy játék szép legyen,legalább annyira szép mint 2014-ben,ugyan ezt az animációkról is.
Sajnálom hogy nem érem be egy középszerü tucat termékkel,amin látszik hogy nem a minöség volt a szempont.
Ez bizony a Far Cry-okra is igaz,olvass egy két irományt annak fényében hogy már a teszterek is "inkább álljanak le vele" véleményt alkotják.Miért ? Mert rossz ember hogy nem fogja meg ugyan az évente ?Csirke teszter észre vételei az Odyssey-röl :
A látvány kapcsán kettős érzéseim vannak. PS4 Prón próbálhattuk ki az Odyssey-t, és egészen egyszerűen végig az motoszkált bennem, hogy ennek a játéknak bizony illene jobban kinéznie. Az átvezetőkkel nincs baj, de egyébként sokszor futunk bele textúrákba és animációkba, amik azért elmaradnak az elvárásoktól. Lehet, hogy tényleg már csak az emlékek szépültek meg, de szerintem a tavalyi Origins bizony jobban festett. Persze nehezebb a görög szigetvilágot megtölteni szemkápráztató környezettel, mint az ókori Egyiptomot, ráadásul a játéktér is tovább növekedett, de felmerül a kérdés, hogy a játszótér egyre távolabbra tolt határai miatt megéri-e a részletességből áldozni egy
keveset.
Az eddig leírtak alapján azért még túlnyomóan pozitív élményekkel távoztam volna az eseményről, de a harcrendszer picit elkedvetlenített. A szerkesztőségen belül megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyire működött jól a csata az Originsben. Elárulom, én abba a táborba tartozom, akik imádták a blokkra, illetve kis- és nagyütésre építők, folyamatos kitérésekkel operáló harcokat az egyiptomi epizódban. Most viszont sokszor csak pislogtam és néztem, hogyan szeletelnek fel, vagy épp húztam a számat, hogy szerencsétlen ellenfelemet úgy szúrkodom gépiesen halálra a dárdámmal, hogy nyekkeni sincs lehetősége.Most akkor megírod neki hogy ő milyen hülye és miért nem élvezi
És ugye te már akkor kekeckedtél velem amikor megemlitettem hogy az Origins bizony szebb volt,,Mire jók ezek ? Vagy csak kényszeres ?noxon pontosan erre gondoltam ,te is tökéletesen megértetted és reflektátál is rá a tapasztalataiddal,ehhez nem kell egyetemi docensnek lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest