Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6811) jozsi252 válasza Mans20 (#6802) üzenetére


jozsi252
veterán

Köszi, fel is raktam ezt is.

Lenne egy másik gondom, amivel egy ideje már szenvedek, Viszont néha néha jön csak elő. Legutóbb a napokba eléggé aktívan előjött, nemrég újraraktam a gépet, és azóta most még egyszer előjött ez a hiba pár nappal a teljesen szűz gép után is.

A gond pedig az lenne hogy egyszer csak meghülyül a Win 7-em, és elkezdenek ablakok maguktól megnyílni össze vissza. Van hogy a böngésző, majd lemegy tálcára, vagy hogy a steamen belül egy játéknak a launchere akar megnyílni, van hogy megnyílt a parancssor, majd úgy csinált mintha az entert nyomkodnám folyamatosan. És halvány lila fogalmam sincs hogy mi okozhat ilyet. Szerintetek? Ja és jó gyorsan történik ez meg. Általában restart szokott csak segíteni, de most nyomtam egy ctrl alt del-t, néztem hogy fut-e valami általam nem ismert folyamat, de semmi.. Majd bezártam feladatkezelőt, és utána rendbe is jött.

- SSD-re nem ír ki hibát a HD Sentinel
- RAM-ra nem ír ki hibát a memtest
- VGA nem szemetel
- Tápegységgel minden okés ( nincsenek hirtelen leállások stb )
- Kaspersky Internet Security van, nem talált semmi vírust, se kártevőt, semmit
- Mindenből a megfelelő driver van fent ( fél órája csinálta kb, most felraktam a legfrissebb Intel Chipset drivert, hátha ez megoldja, mert elég régi volt fent )

Szóval teljesen tanácstalan vagyok. Lehet hülyeség, sőt 100% hogy az, de azért megkérdem hogy, billentyűzet okozhat ilyet? Akár valami zárlat benne, vagy bármi ilyesmi? Bár nincs beragadva egyetlen billentyű sem, meg más hibát se tapasztalok.

Köszönöm előre is a segítséget :R

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.