Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
Ne haragudj, de szerintem téged átvertek és valami másik játékkal játszol! Talán ellenőrizni kéne nem vírusos-e a játék. Nekem is megvan a Chally 1 fullosra kifejlesztve, de nem érzékelem a nagy különbséget PVE-ben, sőt! A tier 7-es BMD-k, BMP-k az eddigi átlag 2 helyett 3-4 kritikus sebzést okoznak, minden csatában vagy háromszor kilövik az ágyút. Már meg se javítom úgy megyek végig. A lövész bazi nagy gyenge pontját nem hogy nem távolították el, de még csak nem is erősítették meg. A tier 5-ös Bejglipanzer 57-tel több, mint 500-at lőttem ma a kukucskálójába egyik csatában. A többi tier 7 mbt-nek 1/2, 1/3 sebzést lehet bevinni max a kritikus helyeken. Így PVP-ben továbbra is leggyengébben szereplő tank marad. Azért az egy vicc, hogy egy tier 7-es MBT-t csak PVE-ben lehessen normálisan használni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Napelem
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest