Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gya/352
tag
Igen, tudom. Napközben én is munkahelyről telefonról tudtam csak írni, meg nem tudtam oylan figyelmesen elolvasni a tanácsokat.
Egyébként szó volt itt róla még hogy flasheljem más particiós sémával is. OTA nélkül próbáltam még akkor amikor írtad, de nem valami nem volt jó neki mert folyamatosan újra bootolt mint az erase_flash után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Medence topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest