- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
csongi #13227 üzenetére
Elhiheted a végén drágább lesz, vagy az időd megy bele vagy megíratod a programot már itt több lesz mint amit írtál.... ls még nem adtam össze a HW, amit használsz/ elfüstölsz....
Én nem bíznám tesztelésen kívül próbanyákra az öntözőrendszeremet. Egy kontakt hiba rosszkor és ázik minden......
A nyák mert azért fog kelleni, mivel ha utánaszámolsz mennyi az annyi kelleni fog GPIO extender, a végén ha elhagyod az UNO-t és ESP32 cseéled fele annyi fejfájásból megvan....
Oda meg kelleni fog levelshifter 3V3 és 5V közé. A relének meg dióda meg opto az üzemeltetéshez, vagy veszel relé boardot.még sok helyen lehet probléma. Elsőre túl nagy falat. Bontsd kis feladatokra és old meg őket.
PL 1 csao üzemeltetése bemenő jel alapján, NTP óra, weboldal websocket használata.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest