Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
ratkaics
üzenetére
Nekem van egy rakat műszerem, de nem Arduinoval dolgozom fel az adatokat.
(Még...) Első körben azt kell tisztázni, hogy honnan lesz az input, utána jöhet,
hogy mit fogsz kijelezni, meg logolni. Eddig csak a sebességmérésre ugrottak
a srácok, de írtál ott cifrábbakat (bár alap dolgokat): fordulatszám, olajnyomás.
Előbbihez talán lehet "ellopni" jelet a gyújtótrafótól. Utóbbit viszont nem úszod
meg egy beépített jeladó nélkül, aminek nem feltétlen van hely a motorblokkon.Megannyi kérdés! Sebességet lehet kerékről is mérni. De a váltóról is szokták.
Talán a feszmérés még a legtriviálisabb. (Bár nekem van ~3 feszmérőm, LOL.) -
válasz
ratkaics
üzenetére
Teasüti kolléga alaposan elmerült a témában, szerintem írj neki egy privát üzenetet. Bár nem tudom, hogy a motorod mennyire van egyébként ellátva beépített szenzorokkal, ha nincs rajta semmilyen műszer. De ha semennyire sem, akkor esetleg a legegyszerűbb egy hall szenzoros biciklis sebességmérő beszerzése, bár ez csak sebességet fog jelezni, de azt megbízhatóan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MCDODO T03 fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold