Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProRobchee
csendes tag
válasz
Hedgehanter #1246 üzenetére
Időközben befejeztem a vagdosást. A kártya stabilan megy. Passzívan 50 fok normál használat mellett (régi ventivel volt 43 körül), turbo modullal vagy 30. Szóval szerintem a gpu-t rendben hűti, meg a vrm-ek is teszik a dolgukat. Egyetlen helyet hagytam borda nélkül: a képen a nyák bal felső sarkában lévő kis fekete négyzetet. Az micsoda? Maradhat borda nélkül?
-
ProRobchee
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy leadtek 9600gt + egy accelero s1 rev2 borda. A voltage regulatorok az eredeti hűtéssel nem értek a bordához, csak a venti fújt oda levegőt. Az accelero bordái meg nem kompatibilisek ezzel a kártyával (nem férnek oda). Így elkezdtem átszabni a kis bordákat, hogy elférjenek. A kérdésem: a feltöltött képeken mit kell még bordával ellátni? Az baj, ha olyat is lebordázok, amit nem kéne? A felénél tartok, jó lesz ez így? A válaszokat előre is köszönöm! Sajnos addig nem tudom használni a gépemet, míg meg nem csinálom.
A képek:
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest