Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
Huh még csak most találtam meg ezt a totyikot egyéni avatart szeretnék meg is csináremélem..
Látom GIF be kell most feltöltöttem úgy
[ Szerkesztve ]
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
válasz L|zsidoboz #2629 üzenetére
Köszi
- ne legyen vita arról, hogy xy miért kapta meg, pedig még csak senior tag...stb. tessék elfogadni, és arra törekedni, hogy értelmes, konstruktív hozzászólásokkal váljunk hasznos tagjaivá a fórumnak;
Ez pedig érdekes
De akkor mostmár itt nyomulok és midnent megteszek hogy hasznos tagjává váljak a fórumnakv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
válasz Winner_hun #4339 üzenetére
Nekem ez bejön
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
-
Des1gnR
őstag
Üdv mindenki!
Megkaptam a zengedélyt .
Az általam választott avatar nem egyszerű eset
A Dumb és Dumber-ből szeretném Lloyd Christmas-t azaz Jim Carry-t, de úgy, hogy bukósisak van a fején.
Forrásként ezeket találtam: [link] [link] [link] [link] [link]
Sajnos ezeknél jobb forrást nem találtam eddig. Szerintetek lehet vele valamit kezdeni?Előre is köszönöm
-
Des1gnR
őstag
Meg is lett gyorsan a másik ami tetszik, szerintem ezzel már nincs gond.
A DC Comics egy karaktere: Deathstroke
Egy jó képet találtam róla: [link]Megoldható?
-
Des1gnR
őstag
Vélemény?
-
Des1gnR
őstag
Első képen az előző hsz-ben lévő méret, majd 1 és végül 2 pixellel nagyobb:
Szerk:
Ohh basszus, csak kihúztam a méretet, így csúnya, de a méret látszik. Kell a nagyobb?[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
válasz RoyalFlush #25064 üzenetére
Igen írtam is, hogy nem a nagy képet kicsinyítettem hanem a kicsit húztam szét, de mivel a mérethez ez is elég volt, nem csináltam meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest