Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Piftuka #5799 üzenetére
A probléma ott van, hogy az arcképkészítés nagyon nem abból áll, hogy "lekicsinyítjük" és kész. Ajánlom figyelmedbe Wyll által készített videókat, hogy hogyan is készül el egy PH-s arckép: [link] és [link].
Az általad jónak gondolt forrásoknál nincsenek határozott kontúrok, a legtöbb 3D hatású és fotószerű. A jó ötletektől nem zárkózom el, de ezek akkor is alkalmatlanok, akárhogy ragozzuk...
-
-
MODERÁTOR
Srácok, köszönetnyilvánítás csak ebben a topikban legyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A fecskés avatar készítőjének gratula, jó lett nagyon.
Live-Die-Respawn
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok,
Jared Leto-t szeretném avatarnak, lehetőleg mohawk-kal, de nem igazán találok jó forrásképet. Csak rajzolt van, meg fotó. Erősítsetek, vagy cáfoljatok meg kérlek, hogy lehetetlen és keressek mást.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Szeretnék egy új avatart sajna eltévesztettem a helyszínt remélem itt jó helyen járok
Ezt szeretném avatarnak:
[link]
Tud valaki esetleg segíteni? Ha igen azt megköszönném!Forrást linkesítettem. - pepe091
[ Módosította: pepe091 ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Drenadar
veterán
-
kelekyle
őstag
Sziasztok!
Meg lett az arcképhez a jogosultság és a kérésbe már bedobtam de itt hátha tudtok még segíteni. Egy Mike Ross arcképet szeretnék és őt gondoltam alapanyagnak... Ez szerintetek jó vagy esetleg tudtok segíteni valahogy?Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
kelekyle
őstag
válasz pepe091 #5824 üzenetére
Ejjh de randák Köszönöm szépen. Ha az első és a második valahogy ötvözve lenne az lenne a tökéletes
Még talán ezek tetszenek: 1 2 3 (ez baromi jó, kár hogy csak ennyi látszódik belőle) 4 5 6 (ez is tetszik de túl élethű, ami nekem jó de a szabályoknak nem igazán)
[ Szerkesztve ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
kelekyle
őstag
válasz pepe091 #5826 üzenetére
Az én elsőm nekem is tetszik
Van aki ezt nekem megszerkeszti vagy aki ezek alapján gyúr egyet vagy most hogy menjek tovább ?
__________________Semmit nem kell már tenned. Ide is beteszem a linket (bal oldali karakterről van szó), ezt a hozzászólást pedig az ON topik összefoglalójába. Ha egy arcképgyárosnak lesz ideje, akkor elkészíti. - pepe091
[ Módosította: pepe091 ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
NyxNyxNyx
addikt
A szabad avatarok között amik vannak képek azok ugye kicsinyítve vannak valamennyivel? Próbálgattam behelyettesíteni, de olyan picinek tűnnek, pedig van ami tetszik.szerk.:Most jöttem rá hogy ez eléggé kimeríti a hülye kérdés fogalmát, elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
minek?:S
őstag
Üdv.
Végre én is megérettem az arcképhez.. már csak valami menő kép kéne Ki is néztem 2 karaktert a Half-Life(2)-ből, mert, ha már szeretem, miért ne?! Sajnos Gordon foglalt, így mást kellett választanom. Az egyik egy Overwatch | Kép1 , Kép2 , Kép3 | és egy Stalker | Kép1 , Kép2(bőrszín) |.
Az Overwatch inkább bátyámnak tetszik, de nyilván nekem is, csak félek, hogy nem lehet olyan jól megcsinálni. Szerintetek milyen lenne?
Stalkert -gondolom- valamivel könnyebb, egyszerűbb, de az (is) vissza adná a hatást?
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
őstag
-
őstag
válasz somogyib #5833 üzenetére
Hát akkor várunk. De egyébként tényleg teljesen más katona, hasonlóság kb annyi h egy oldalon harcolnak és maszkjuk van, ezen kívül csak különböznek. Maszk színe, fegyverek, helyek, "ész", sőt még a fohadiszallas is.
Ha a modik engedik ezt (is), akkor az a kérdés, hogy a két karakter közül melyiket lehetne realisztikusabban megcsinalni, melyik hasonlitana jobban az eredetire.
Szerk: akkor otthon keresek alapot.
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
mmdms
addikt
Nagyon frankó lett, köszönöm!
Maxi respekt mindenkinek aki foglalkozott vele(m)!ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
somogyib
őstag
válasz minek?:S #5834 üzenetére
Értem, hogy a játékban más karakter, de itt az arckép-szabályoknak is meg kell felelnie (ezt fogják majd eldönteni a modik)
A "fegyverek, helyek, főhadiszállás..." az arcképen nem látszódnak , viszont az ilyen eltérések az arckép egyediségét figyelembe véve számítanak; tehát lehet, hogy jó lesz ez...
Az "ész" meg nem számít, legalábbis nálam nem.
Pl. ez vagy ezek közül valamelyik szerintem még jó lehet; majd meglátjuk...
Egyébként melyik karakter lenne jobb számodra, Overwatch vagy Stalker?
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Itt is megköszönném somogyib-nek a kiváló munkáját.
-
gianni85
veterán
Húzódok is rajta... viszont talán ebben a formában is egy csipetnyit világosabb szürke lehetne a bal válla is. Mondjuk így is jó lett, csak belrgondoltam, hogy 3 évig kell használnom, és egy kicsit elbizonytalanodtam. Remélem nem nagy kérés ez a tükrözés, megnézném úgy is a végső rábólintás előtt
-
MODERÁTOR
Átadom, mert nem tudok már vele foglalkozni. Itt a fájl.
A múltkor kérte valaki a tengerimalacot, azt is átadom.
Harrrr!!!!
-
konyi79
addikt
Rendben,
akkor itt folytatva.
Először is köszi a gyors választ.
Amennyire látom amit linkeltem, azzal a gond a textúra, persze érthető nem fér bele ebbe a felbontásba.
Amennyire lehet, szeretném az eredeti figura arányait és karakterét megtartani. Ebben talán a 7. és 9. áll legközelebb, de majd a minták alapján nézelődök. A kézbentartott kiegészítő mennyire megvalósítható? -
Snip3r_HUN
addikt
Üdv, akkor a bf4 mesterlövészes helyett esetleg ebből ? [link]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest