Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Fotóban nyilván jobb egy fényképezőgép, csak itt az az előny, hogy point and shoot módban tudod használni. Nem kell beállításokkal babrálni.
Persze megértem az érveidet abszolút. Nekem 14 Pro van és engem az 5x zoom csábít a váltásra, mert a 3x-et sokszor kevésnek érzem. A késztetés azonban nem akkora, hogy megőrüljek, mert nem kapható a 15PM. Majd, ha simán elérhető lesz, akkor megveszem (vagy nem...
). -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
XS-ről pedig van értelme váltani már, de ha neked az megfelel akkor tényleg felesleges ennyit kidobni rá.
Én android vonalról fogok be csatlakozni ha végre megérkezik a 15 pm-em, szkeptikus vagyok és kiváncsi.
(Előtte pár androidos telo csak a viszonyítás végett, oneplus 8 pro, z fold 3, magic5 pro, és jelenleg egy sima s23-al tolom)Azért a note 11 pro 90hz-e és híg hw-éhez hasonlítani a 60hz-et szerintem értelmetlen az a telefon alapesetben is recegős 0 ui optimalizációval.
Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).