- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek.
Természetesen azért kértem még véleményt, mert több változatra (ha van) lettem volna kiváncsi, nem azért, mert Pet_i-ben nem bíztam! :) -
PWR
aktív tag
vagy egyszerüen ''my condolences'' , mint a szimpla ''reszvetem''
-
Bash
őstag
Az is jó, amit Pet_i írt, de én a ''deepest''-et még nem hallottam ilyen környezetben, erre inkább az ''inmost'' szót használják. Esetleg egy másik alternatíva:
I would like to offer you my (inmost) condolences. -
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Egy ír ismerősnek meghalt az anyja. Részvétemet szeretném nyilvánítani, szoktunk levelezgetni. Nem tudom, hogy ilyenkor angolul mit szokás formálisan írni (nem haver, tehát viszonylag formális kapcsolatról van szó). Tehát nem ilyenre gondolok, hogy ''I am so sorry about this...'', mert persze megértené, de ha van valami pontos kifejezés, ami ideillik, megköszönném.
Nem sérteni akarok ezzel, bárki írhat ide, de a topic kérdésére konkrét választ csak az írjon, aki valóban tudja, hogy ilyenkor mit illik, hogyan kell elköszönni, és mi a helyesírása.
Valamennyire tudok angolul, de ha nagyon érthetetlen lesz számomra a szöveg, talán nem írom le, mert furcsa lenne az illetőnek is, hogy egyszercsak ilyen jól megtanultam a nyelvet... :) Bár kifejezésről van szó, tehát azt bárhonnan el lehet lesni, elvileg.
Ha valaki netán tud írül, és úgy írja le nekem, az lenne a legjobb... :D
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Milyen notebookot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Gaming PC I7-7700k, 4x8GB RAM MSI Z270A-PRO ALAPLAP
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest