Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Maxtreme
addikt
Igen, az n+1 archero klón, de az eddigi (szerintem) legjobb. marha látványos, és élvezetes gunplay (ha itt beszélhetünk ilyesmiről )
[dashero] -
Maxtreme
addikt
Archerdoomizé Mighty DOOM
[link]
még nálunk nem elérhető, de ilyen is lesz (az jó kérdés hogy minek) -
Maxtreme
addikt
Egészen normálisnak tűnő diablo klón készül droidra Undecember néven.
trailer -
Maxtreme
addikt
Tegnap találtam
Archero szerűség, ám azért mégis más.
[Nameless origin]
Mobilhoz képest a grafika nagyon szép, a gunplay élvezetes, és nem tűnik abszolút pénzéhesnek.
Illetve megjelent ma a contra returns is
-
Maxtreme
addikt
tegnap bezsákoltam ezt a my time at portia-t. Kicsit féltem az irányíthatóságtól, de egész jól megoldották, hamar bele lehet jönni. A HW igénye egészen baráti (xiaomi mi 9T pro, max beállítások mellett fut tökéletesen) van cloud save, illetve minden kilpésnél menti magától az aktuális poziciód (még akkor is ha taskról zárja be az ember)
Net nem kell neki
Aki szereti a stílust és nem halomra akarja lőni a mobokat hanem kis chillre vágyik,annak erősen ajánlott, hosszú időre leköti az embert. 2k-t sztem nagyon megér. -
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
Én komolyan mondom nem értem miért nem lehet azt a mai napig megugrani hogy dinamikusan kezelje az adott játék az eszköz felbontását...
Nem is tudom hány éve van már notch, mégis a megjelenő játékok óriási része szarul kezeli az ilyen eszközöket, és levágja a képet. Pedig a telefonok 90%a ilyen megoldással bír...Többek közt ez a játék is ilyen..
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
megjelent a MARVEL Future Revolution. Annyira nem érdekel, de gondoltam ránézek mit bír a telóm.
Hát. biztos jó játék, de úgy döntöttem a 2890 embert aki várólistán van előttem, nem várom végig -
Maxtreme
addikt
régóta kerestem a skyforce-hoz hasonló repülős shot em up jellegű cuccot, ma találtam.
[Aces of the Luftwaffe - Squadron: Extended Edition]
A grafika marha jól néz ki, iapot eddig nem találtam. A jelenlegi akciós árát szerintem nagyon megéri, ha még valaki ilyesmire vágyik rajtam kívül -
Maxtreme
addikt
Az Archero készítőinek uj játéka
Punball
Vigyázat erős függőséget okozhat -
Maxtreme
addikt
válasz Peaceliker #37885 üzenetére
én is eléggé ráfüggtem, amennyire pislogtam az elején hogy mi a szar ez, annyira tetszett pár kör után -
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #37910 üzenetére
ha találok hasonlót a jövőben, csakazért' is linkelem
-
Maxtreme
addikt
válasz Maxtreme #37911 üzenetére
Star Hero party, a punballhoz hasonló bár igazságosabbnak tűnő játék anime köntösben.
[playstore]
-
Maxtreme
addikt
Bár félig meddig off, de mivel játékról van szó, kapcsolódik a témához.
Járt már úgy valaki hogy nem tudott megvenni play storeról valamit?
Bármit csinálok ezt vágja az arcomba a Pascal's Wager:
Próbáltam telefonon, tableten, és pc-n is. Az eredmény ugyanez.
Kíváncsiságból hogy kizárjam a banki problémát, vettem egy 200ftos filekezelőt, azt simán engedte.
MI a túrós lehet ez? (guglival nem találtam semmi érdemlegeset ezzel a problémával kapcsolatban) -
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #37948 üzenetére
egy ilyen stílusú és atmoszférájú sötét játék pont telefonra való.....
-
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #37955 üzenetére
kivből leszedtem a tabomra, élből a telón is levő profilom töltötte be, ergo van cloud save.
-
Maxtreme
addikt
Csináljátok amit én, amikor túl nehézzé válik naponta beléptek (ugye idle-ben is gyűlik az xp) a napi küldiket lenyomjátok (a 3 játékindítás ugy is müxik ha rögtön kiléptek) aztán 1-2 hét elteltével újra neki lehet menni az adott szintnek
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Ha valakit érdekel, megjelent droidra is a Nilfheim
Katt -
Maxtreme
addikt
válasz WhiteWalker #37994 üzenetére
poco f3, és Samsung Galaxy Tab S7+ is ok lenne úgy tűnik. Akkor ja, huaweieket nem szereti főleg.
-
Maxtreme
addikt
Ünnepek alatt (főleg az eventek miatt) én is kicsit játszogattam, ki hol tart eddig ?
Gondolom az igazi fanatikusok ennél már sokkal előrébb
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #38034 üzenetére
Sztem ha az ember meg tudja állni hogy ne függjön rá, teljesen jó ez Pénzt az elején az első csomagra költöttem, meg 1x szintén az elején a malacperselyre. Szal ja, még azt sem lehet mondani hogy túlzottan p2w -
Maxtreme
addikt
Csak úgy poénból megörökítettem (kombó szám )
-
Maxtreme
addikt
Order Zero
Szép, hangulatos, dungeon alapó archero szerűség. Azért nem hívom klónnak mert azért ez nem egészen ugyanaz.Apróság lehet (bár én nagyon örülök neki) optimizálva van notchoz, így nincs levágva a képből egy fél centis sáv....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest