- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cappa72 #3832 üzenetére
Szerintem biztos. Mindjárt magyarázom is.
A linkelt leírást olvastam. Annak alapján szerkesztettem át a scatter fájlban a partíció méreteket. A leírásban az van, hogy az SPFT-ban az intsd elöl vegyem ki a pipát. A gyári scattert betöltve nincs is intsd:
A módosított scattert használva sincs.
A Needromon a partíció méret módosított romoknál vagy azt írják a kommentek, hogy nem változott semmi (firmware upgrade esetén), vagy hogy eltűnt az IMEI (ha a leírásban a format+download szerepelt).A "firmware upgrade" vagy a "download" opciót választva az SPFT nem formázza újra egyik partíciót sem, csak beírja a partíciókba a lemezképfájlok tartalmát. A "format+download"-ot kell választanom, ami először újraformázza a flasht a scatter fájl szerint, és aztán bemásolja a képfájlokat. Viszont a 20 partíciónak csak egy részét. Az alábbi képen beszámoztam a gyári firmware fájljait:
Én a hiányzókat kipótolnám a lementett partíciókkal, és teljesen visszaállítanám az eredeti telefonállapotot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest