- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Emberek!
Kapható a Galaxy Y duos!
Épp keresgéltem a neten, hát mondom még mindig sehol semmi. Najó, lehet, hogy megyünk Körmendre a hétvégén, ott mit lehet kapni az euronicsben. Nah mit találtam ott?Szóval az Euronicsben kapható, de sajnos pofátlanul drága. Nekem nem fontos a nagyfelbontású kijelző, de azért lehetne olcsóbb. 55 000 Ft
Ezen a szórólapon rajta van.
-
jFox
addikt
Na ugye!
Kell annak menni, végül is egy tôrôl fakadnak ezek a kínai telefonok.
Errôl a "nem szereti a sim kártyát" mizériáról is hallottam már. Egy - szintén kínai - GSM routernél volt ilyem hibám. Ott az volt a megoldás, hogy a szolgáltató kicserélte a kártyát egy másik tipusúra. -
jFox
addikt
Nekem így érkezett az FG8-am. Gondolom a kis kiínai játszott vele, aztán hard reset, hogy a vevő meg ne tudja.
A megoldás a következő:
Tedd fel a telóra a Terminal Emulatort (Market)
abba írd be a következőt:
echo 'AT+EGMR=1,7,"imei1"'>/dev/pttycmd1
echo 'AT+EGMR=1,10,"imei2"'>/dev/pttycmd1(Az imei1, imei2 helyére természetesen a vlós imei számot kell beírni, ami az akksi alatt található.)
Utánna újraindít és máris van imei-d!
Nekem így helyrejött az FG8, de jó más MTK 65xx-es telókhoz is állítólag. Én egy külföldi fórumon találtam, ott Star A3000-hez javasolták.
mod: most néztem utána, hogy milyen ez a 007. Ugyanolyan chipsetje van mint az enyémnek uh. szerintem működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Total Commander
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Rendszergazda topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest