- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomszli11 #136835 üzenetére
Én vettem egy sim kivezetőt, és a telefon hátulján van a második sim; mivel szükségem van 2 sim + sd kártyára, ezért én ezt a megoldást választottam. Működik.
(fene a hibrid megoldású koncepcióba...)A reszelős verziót soha nem próbáltam, de kollégám megoldotta magának és neki is működött.
-
Upo
addikt
válasz
tomszli11 #136835 üzenetére
Akár működhet is, de azért lehetnek hátulütői. Csiszolni kell a simen és az sd-n is, de nem tudhatod hogy mennyivel a felszín alatt vannak a kényes részek. De az 100% hogy picit vastagabb lesz mint amire tervezték az eredeti felállásban. Ha sikerül is jól összeragasztani, a telefonban az aljzat érintkezőinek is bírniuk kell a tervezettnél vastagabb kártyákat, rengeteg olyan eset volt amikor félrehajoltak belül az érintkezők, és ha nem kapsz pont olyan foglalatot akkor az alaplapcsere. Feltéve ha sérülés nélkül sikerül szétszedni a beragadt sim tálca miatt. De az is lehet hogy simán megeszi a teló a taknyolást.
Mindenféleképpen több helyen is kerülhet homokszem a gépezetbe, nagy a kockázat, mindenki maga dönti el hogy bevállalja vagy nem.
Ha használsz tokot akkor inkább jobb egy megfelelő adapter, mint pl. a #136718 hsz-ban, vagy [link]. Több féle sim variációban létezik, 1-2$-os cucc, a tok alatt nem is látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged