Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
v-man
őstag
Egy igen hosszú, angol ulefone be pro tesztvideó.itt
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
Ulefone Be Pro egyre több emberhez fut be, és néhányan egy elég csúnya hibát tapasztalnak a kamerával: egy jókora, rózsaszínes elszíneződés a képek közepén, vaku nélkül fotózva. Ulefone szoftveres hibát emleget és roppant gyors hibajavítást ígér...
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
Coolicoolon Elefánt-napok vannak három napig; 13-18 dollár kedvezmény van a következő modellekre:
p5000, p6000, p3000s, g7, p2000, g6 (utsó kettő eus, többi kínai küldés)
kuponkód minden esetben DME és a típusnév, tehát pl. DMEP5000, DMEG7 stb[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Egy nap alatt ki is adták a javítást a kamerához az Ulefone Be Pro -nál.
(Bár arról még nincs visszajelzés, hogy valóban jó is lett, de azért a gyors reagálás szimpatikus.)XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
-
v-man
őstag
ELEPHONE P6000 akcióban
$159.99helyett $129.79 a Coolicool-on.
p6000 kuponnal.
(vámbiztosítással 138 dollárra jön ki)[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz WOT-H-A-C #97618 üzenetére
Egy másik készüléket várok már, ha nem várnám, meg is venném.
Szerintem ez egy nagyon jó akció (a múltkor írtaknál sokkal nagyobb ez a kedvezmény), ami érdekelheti a topiklakókat ezért raktam be, off-ba is tettem így nem hiszem, hogy rajtad kívül sokakat zavart volna, ha mégis akkor így jártatokXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz WOT-H-A-C #97628 üzenetére
Ígérem megosztom majd a tapasztalataim
Addig is Meizu m1 note vs Ecoo E04
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Ettől a hírtől nagyon lelkesek egy nem elég nívós szintű telefon fórumában, valaki meg tudná írni esetleg hogy ez mitől olyan jó hír?
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Ez a videó (szó szerint) részletekbe menően bemutatja az Ulefone Be Prot
-
v-man
őstag
antelife-on megindult az eu-s presell a THL 2015-re, 260 ropogós dollárért.
-
v-man
őstag
Kedden panda happy hourban Doogee Turbo Mini F1 4G lesz 114 dollárért (nagyon mákosoknak, főként robotoknak 107-ért )
-
v-man
őstag
A megállapodás értelmében a Magyar Telekom és a Telenor Magyarország közösen üzemelteti és fejleszti 800 MHz-es 4G mobilhálózatát Budapest kivételével az egész országban.
látom már volt itt, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz Fitzgerald #98676 üzenetére
Írj majd a tapasztalataidról!
-
v-man
őstag
válasz wwenigma #98801 üzenetére
Ez a Kobós akció már lejárt, így 79 dollár, de másik eladónál van most is 44 dollárért.
(#98817) fateless: ezt jó olvasni, én pont most várom hogy megjöjjön.
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz b0bcat #98963 üzenetére
Most a legújabban a jack csatlakozó miatt sírnak a népek.
Én mondjuk mostani telómat is adapterrel használtam és reméltem attól megszabadulok majd, de úgytűnik nem...XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz b0bcat #98990 üzenetére
mostmár nagyon kiv leszek h az omtp ctia átalakítóval jó lesz-e. Ha azzal is rossz elég mérges leszek, mert most várok egy pistont.
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz iMaverick #99011 üzenetére
ha nagyon csalódott leszek az Ulefone-ba, akkor lehet én is beállok a királyzónába, bár leginkább az új üdvöske, a Z1 háborgatja a fantáziám, most jött épp a levél coolicooltól egy akcióra...
kérdésedre inkább a b-betűs választ jelölném meg
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Nem lenne rossz ez a CoolPad F2, de nem megy 800-on.
-
v-man
őstag
Ecoo E04 Plus néven növelték az Aurora 2 giga ramját 3-ra, és ráadásul ugyanannyiért kezdik árulni (190$), mint a másikat. (A másik 170-ért is kapható már, ahhoz képest, hogy február elején még a bevezető ár volt rá a 190, nem sokáig tartotta az árát.)
-
v-man
őstag
Közben ide meg befutott Be Pro koma
-
v-man
őstag
válasz b0bcat #99113 üzenetére
Ulefone Be Pro (legyen itt a neve a kereső miatt)
Sajnos a jack aljzat határozottan problémás, nem egyszerű umtp-ctia adapteres a probléma, azzal már csak sima stereo fülesként viselkedik.
Ha az adapter nélkül teszem be, ugyanaz van mint a korábban linkelt videóban, egyszerűen túl kicsi bele a csati, rövid és vékony is, "kinyomja magát" és akkor már persze nem érintkezik normálisan, nem vezérli a telót a headset gombja, a zenelájátszás sem jó. Amíg odaszorítva fogom, addig jó (sőt nagyszerűen szól zeneileg), de hát ez így nem tartható állapot...
Mindenképp kell szerezni hozzá valami adaptert a gyártótól, de ha egyáltalán van is ilyen, az vagy egy hónap mire ideér.Szintén nem jó a hagyományos micro usb csati se, de azt ugye adtak hozzá, headsetet meg nem.
A fényképező jó, nincs rózsaszín trutyi, bár bekapcsolás után én engedtem frissülni.
(#99118) fateless: Nem tudom, de az meglepett, hogy a biciklis postás hozta... Lehet a Tiéd átcsusszan végül, ha már ennyit húzzák. Nekem hétfőn ért az országba, csütörtökön jött sms, aznap küldtem az adatokat, amit péntek óta dolgoznak fel, még reggel mindig az volt a bejegyzés, mikor csöngetett a postás.
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz fateless #99125 üzenetére
Én is direkt vettem egy Xiaomi Pistont...
Azt javasolják amúgy az Ulefone közösségben hogy a fém keretet vágjam ki egy éles késsel, és akkor nem lesz gond a csatival.
Hát kössz, azért ezt mégse.
Remélem reagál majd valaki az Ulefone-tól is, és előállnak egy megfelelő adapterrel...Ja, még a házibarkács micro simemet (normál lett levágva) is ki kell cseréltetnem, mert egyszerűen túl vastag a lyukba, ahová be kéne tenni. Kipróbáltam egy gyári blue mobile-os micro sim az gyönyörűen belemegy. Előző telómba csak rá kellett csukni a reteszt, így az a minimális vastagságkülönbség nem volt probléma.
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Nem tudom... nekem még csak most postázzák, kíváncsian várom.
Most előbányásztam egy még régen vett, kínai, 3 dolláros Beats klónt Azzal viszonylag használható, nem löki ki egyből, ha izomból be van rakva Viszont ez alig volt használva, lehet még nincs picit se megkopva a csatija, viszont amit hónapok óta nyúzok fülest (Awei ES900i) az szinte magától ki-be csúszkál, semmi tartása nincs.(#99128) janaman01: még bármi lehet, remélem lesz hozzá valami adapter, vagy megy a Be Pro és marad a Piston?
Közben a microsimet sikerült méretre reszelni, így az megoldva.
Wifit gyengébbnek érzem, mint a Star Q9000-ben, a 3. szobában már le-le esik, ahol előző kínai még ment a legkisebb jelerő kijelzéssel.
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Azt nem tudjátok hol lehetne kitiltani hogy a kapacitiív gombokat érintve rezegjen?
-
v-man
őstag
-
-
v-man
őstag
válasz Atomcsirke #99413 üzenetére
Ulefone Be Pro 2600 mAh-s, tegnap 5 óra 10 perc képernyőidővel (vegyes használat: böngészés, fb, instagram, telefonálás, voip telefonálás, játék és ebook olvasás) ment töltőre a nap végén 19%-os állapotban.
-
v-man
őstag
válasz b0bcat #99425 üzenetére
Nincsen BT headsetem, nem is akarok venni, a VOIPozáshoz nem igazán jó, meg egyébként is jobb szeretem a kábeles minőséget
Egyelőre annyira jutottam velük, hogy küldenek egy sajátmárkás headsetet, de adapterre még nincs megoldás.4.4.4 van rajta, rendes magyar, 1-2 menüpont angol pl. gesture sensing
"csirkelábas" kínai appok nem voltak rajta egyáltalán, egy db webshopos app-ot tett rá a gearbest, ahogy olvastam azt szokták rátenni a náluk vett telókra, de egyből töröltem is.A működésére nincs panaszom, gyors, gördülékeny.
A fotók minőségével nem vagyok kibékülve, ill. a jack csati ami elkeserít, egyébként tetszene.
Egyébként mától elérhető az Ulefone Be Pro coolicool EU raktárból is (197 dodó az indulóár), valamint az Elephone P6000 (182) is!
(#99432) zolipapa66: ha jól értem a fordítót, itt is késes faragást írják megoldásnak
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz zolipapa66 #99435 üzenetére
Van itthon jópár kínai fülesem, még az előző telóm miatt vettem egy csomót, mivel kb ugyanebben a folyóban voltam 2013-ban is, arra végül az OMTP-CTIA adapter lett a megoldás.
Most végigpróbáltam megint az összeset, persze egyik se jó.
Viszont ezeket nem sajnálnám megfaragni, de akárhogy is nézegetem, nem a műanyag rész az ami kilöki magát, hanem maga a csatlakozó rövidsége, így egyszerűen nem is értem ezt a faragási mizériát, szerintem semmivel nem leszek előrébb ha levágok így a műanyagból, de majd kipróbálom jobbhíján.Szerk: Itt van is egy kép, úgy látom ezen is a csatlakozót magát faragták, de ehhez már valami célszerszám is kellene
Mivel a lassan érkező Pistonnal szeretném alapból használni, veszek valami rövid hosszabbítót hozzá és akkor azt kell átalakítani csak.
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
CTIA a kiosztás, csak hosszabb "nyél" kellene, ha erővel benne tartod, vezérel mindent és szól sztereoban, de ha elengeded kiugrik a helyéről.
-
v-man
őstag
150 dollár alatt, 64 bit octa core Mlais M52
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Elvileg meg van a megoldás az Ulefone Be Pro jackre:
Íme
(remélem találok ebayen is)[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Ok, eddig nem találtam...
Amúgy megnyithatnád már azt az ígért külön topikot, mert láthatóan idegesíti a tagok többségét, ha napi egynél többször említésre kerül itt a közösben a Be ProXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz CoolBoy323 #99556 üzenetére
Ez az aszfalt8 tök simán elfut az én mtk6589 1/4es star telómon is, és még csak nem is kell minimálisra levenni a grafikát 😃
-
v-man
őstag
DOOGEE Iron Bone DG750 vagy DOOGEE DG550 ma (akár?) féláron a pandánál.
Nekem belépve a 750-at adná 55 dollárért. Ennyit lehet megérne, egyik családtagnak jó is lehetne, viszont WCDMA-ban csak ezt a két sávot tudja: 850/2100MHz
Ha nem vodás, akkor jó lehet, ugye jól gondolom?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- NASCAR
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.